szar volt nagyon
mind1 nem is érdekel
na én indultam
akinek van kedve és pösti az jöjjön le monoba
Isu,chrimson&chrom pörgeti a lemezeket
(minimal)
csaoooo
Faisst gratula a ballagáshoz! Gyobali hát sztem akkor ruhára tegyél félre egy százast ruhára mert kell a védelem, de sztem 2T vegyél mert a 250-es 4T drágább is és még fiatalon jó élvezni a 2 ütem robbanékonyságát a Típust azt saját izlésed szerint válszad ki a japán márkákból, szerintem a KTM az kicsit drága föleg meg ha valami cucc elromlik benne és ezek azért szervizigényes motorok bár ez nagyban függ a gazdától is! Amugy 700ezerből jó kis vasat lehet összehozni, de sztem egy jó sisak, csizma ruha, protektor elengedhetetlen föleg hogy már egy 40 lovas gépekröl beszélünk! Csak egy a bökkenő hogy mondtad hogy 168 centi vagy és azért ezek a motorok elég magassak én 189 vagyok nekem pont kényelmes a magassága De mikor faterom ráült a 175 centiével elég szar volt hogy szinte csak az egyik lába ért le normálisan
jóreggelt skacok
de geciszar volt a ballagásom..atyaég
Benyomtam utána két sört,átmentem bratyómhoz,motorral hazajöttem átöltözni de előtte hazafelé vettem mariskát
25 őerc mulva elindulok vissza bratyómhoz motorral,előtte még benyomok egy jó kis hambit az egyik hamburgeresnél,aztán utána party
mind1 nem is érdekel
na én indultam
akinek van kedve és pösti az jöjjön le monoba
Isu,chrimson&chrom pörgeti a lemezeket
(minimal)
csaoooo
6 kilóbol kell venni egy patant 2002-2003 körüli verdát
100ból meg felöltözni
ennyi
Kösz hogy válaszoltál Sira! A motorra max. 700.000-m van.
de geciszar volt a ballagásom..atyaég
Benyomtam utána két sört,átmentem bratyómhoz,motorral hazajöttem átöltözni de előtte hazafelé vettem mariskát
25 őerc mulva elindulok vissza bratyómhoz motorral,előtte még benyomok egy jó kis hambit az egyik hamburgeresnél,aztán utána party