Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kézcsók!
Ma mentem két karikát a környéken. Jó volt, küldtem a bringás ugratókon! SZépen ívből ivbe! Valaki lekamerázhatna!
Estét crossördögök
Ezt nem értem! Nektek is benne van a reklám a hszek közt!
ugy látom nem szeretnétek ha megint tőrőlnének egy pár hsz-t
shüll megtod adni az msn-cimed?
fontos lenne...
Mondhatni.
Az már nagyon ritka ha 1 hétvégét kihagyok, az meg egyenesen elképzelhetetlen hogy zsinórban 2 kimaradjon

Ez alól persze kivétel ha épp otthon lábadozok 1-2 fincsi térdműtétből
NA szerintetek nem túl sokáá nyit a powerem? 8 ezernél nyit mert akkor indul meg igazán! Szerintetek nem túl késő ja és ez nem cross hanem verseny endúró!
schüll te rendszeresen jarsz ki?
Szerda.
1. 1500Ft/motor
2. Magától értetődő feltételekkel: előre be kell jelentkezni telefonon, csak a pálya nyomvonalán menetirányban motorozol, nem szemetelsz és nem kaparod ki direkt a füvet......
3. Reggeltől-estig. Hétköznap nincs motorozás csak egyesületi tagoknak, idegeneknem 7végén szabad a pálya. (vagyis 1ik hétköznap lehet menni de most nememléxem hogy melyik az)

Telszámok:
http://fairplay.uw.hu/
kűllő készitőt akarok.
húz húz húz húz húz húz húz.
ha jól látom kicsit belehuznánk és meg is lenne az elsö hely
Mártély enyhén borús nap le ment.
na alusztok vagy mi
Idö járás jelentést kérek az ország minden részéröl
Na mi a pálya veletek?
Szevasztok
csűűű vettem egy honda crm 125-öt:D most azt élem elég jól megy de mehetne jobban is:D most szokom:D Elvittem a szerelőhöz nézze át és ami rossz azt cserélje ki és így lesz egy jó mocim lehet neki élni. Csak egy gondoloat bánt engemet! Úgy gondolom hogy sokáá nyit a power! Mert 8 ezres fordulatnál lódul meg sztem akkor nyit de akkor betyárul megy :D
hali.
Szevasztok!
Ja bocsi szevasztok.
megint meg kérdem kűllő készitőt nem tud valaki?