Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Nemgond
mi a fórum neve?
fasza az a pálya nagyon meg jók az ugratók csak az a rohadt mély homok nem kéne oda meg gondozni kéne mint a nyáregyházi pályát
csáó sajna nincsenek képeim de ha minden igaz akkor hétvégén megyünk mocizni ki oda és akkor majd csinálunk
szia. én voltam nem volt rossz.nagyon mély homok volt egyes részeken .rövid volt csak 45 perces a futam.ha tudsz képeket róla akkor küldj .köszi.
Á, hülye ballagás, nagyon útálom, be se akartam menni , de már megígértem , elkúrtam...
mindenhol ott vagyok
Itt is ott is?
pedig fizetős biza...
én már egy párszor voltam töbek közt a hétvégén is és nem kellett fizretni
Tudtommal fizetös a pálya Zöldember a tulajdonosa
volt már valaki innen monorierdőn a cross pályán? ingyen van és ráadásul most lett megcsinálva és belenyomtak vagy egy km ert még csak van egy kibaszott nagy ugrató amit azért nem igazán szeretnék ugrani mert ott halnák meg
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni srácok! fontos. Most teszem le a jogsit A.Korlátozottra. szeretnék valami 250es 4t-s endurot! Valami elérgetö áron. Szerintetek mi lenne a jo?
merre mentek hétvégén mocizni?
na gyerekek induljon az élet mi lessz már mi ez a kevés hozzászólás
Ja és ha valakinek van valami az mennyi píz lenne?
köszi
CSÁ.!
INFO KÉNE!
NEM TUD VALAKI ELADÓ SM szettet vagy valami ötletet rx50 sm-sításához,,,,,sportkipuffot & vagy rezót,,,,,és 70es vagy 80as hengert?
Faisst utólagos engedelmeddel felraktam az index fórumba a képedet mert rajta van Mx Béla is és irtam oda is hogy eladó a motorod. Hátha! a jutalékomat majd a számlaszámomra utald légyszi.
csátok... hétvégén cross verseny nálunk, szal aki akar indulni az nézzen szét www.gportal.hu/motorostanya -n... mellesleg eladó még a yamaha :)

gerre grat a géphez...

volt vki a hosszú hétvégén pusztamérges / / en enduroversenyen? bencsik pityu nagyot aratott azt mondják :) én sajna nem jutottam el... 4 napos pecán vettem részt :) eredményben 6 amur, a legnagyobb 13 kg s, meg 8 ponty a legnagyobb 8 kg s, meg kb 20 kg kárász :)
mEMTEM BAZZE VEGYED
ehhhh MOCCAL A MOCCTALÁLKOZÓRA..
szeva májsztró,gyere MSN-re
Na megjöttem 50kmet belevágtam a bejáratós MOCCOMBA és elég kajak....
ez most célzás volt?