Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóestét!
benézek és megyek is , holnap is lehet szurkolni jön a matek.....!
mindenki ügyes legyen! hajrá!
Héé ne máár nem létezik hogy senki sincs! Még elveszik a pole pozíciót !Hajrá DERECSKE!XD
Na meg van az uncsimnak a motorja!Yamaha WR 250!Most aztán reszkessetek siratófalak!
itthon vagyok még kb.:2 percig, a henger nem nikaszilos de a csávó igazat legalább megmondta, mert a szerelőm is azt mondta h perselyezni kellett, de szerintem ha jó megcsinálták úgyanúgy kell vennie a lapot majd kiderül mi lesz 1x már próbáltam ezt a gépet de akkor nem volt rá pénzem harapós volt
ammá más.. nicasilos a henger?
hülyeségeket írok már itt, a vázba kell önteni az olajat, ma megyek megnézni itt van a városban, szerelőm ismeri a gépet ő csinálta, egy éve dugózta, szóval jó alapotban lehet, van hozzá papír is , meg rendszám, 400-ért árulja 360-ért el is vinném majd írok hogy mi lesz,
szerintem felejtős, igaz én még csak olyan 250es crm-ről hallotam aminek a vázba volt az olaj tartály....nem tom az is érdekes hogy más a két oldal színe gondolom eltört az egyik....
szevasztok! 250-es crm tulajokat kérdezem. hogy az milyen évjáratú crm lehet aminek az olajtartálya a tank mögött van , két hűtős, alu kerekek, jah és a blokk egyik oldala fekete a másik alu színű
köszi szépen a választ..nemtudtam h miez..aztmondták azért nem megy motor mert ezt ki kell cserélnem..lehetséges?
6-os csatlakozó, a kábelkorbács végéről. De minden boltban van, net megmutatod nekik a képet, és csá! De sztem autós boltban is kapni. Csak párba vedd, az a tuti!
hali!valaki megtudná nekem mondani mi ez a képen?és hogy mi a neve? kawasaki kdx-hez...ülés alatt van...nemtudom mi a neve és ilyet kellene vennem
nekünk alapból mondta magyar tanár hogy erre nemlehet tanulni!
majd szóbelire
Hát az viszont most jól esik hogy semmit sem tanultam , és nem lesz jobb annak aki meg halálra tanulta magát , magyar tanárom szerint most hétvégén egész nap tanulni kellett volna , persze, tegnap 10 kor haza is értem
Én is infós vagyok , én is azt választottam
helló!
hát megvolt irodalom, jólessz az!
de az érvelés télleg elég gáz volt.... én infós vagyok nálunk választották sokan
Utcsó órán szűlűcukorból építettünk tornyokat meg egymást lövöldöztük
Vicc volt ez a magyar érettségi , érvelő fogalmazásnak semmi köze nem volt a magyarhoz
Sok sikert a magyarhoz! Enegem irásbelin megvágtak irodalomból!
Hellosztok crossördögök ...aki érettségizik sok sikert...meg lex az...
reggelt emberek
jó reggelt ! jó érettségizést vazze! addig nehogy motorozzak egyet
Versenyen bocs
Sziasztok!
Valaki volt kint a Dédestapolcsányi pályán ?
Bazdmeg , érettségi , kb egy éve nem voltam beteg, de persze most fáj a torkom és folyik az orrom , ez jó poén volt , na de akkor is kibaszok velük
na jóéjt meek aludni mert holnap ez a g**i suli van
majd belemintázom a tanárok fejébe a mitas bütykök lenyomatát