Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké kösssz
csáó
aha
mert haverok szerint ez normális de szerintem kurvára nem mert 100on megeszik egy tankal
Na menek, holnap este leszek
Mielőbb mutasd meg 1 motorszerelőnek, lehet ömlik bele a benzin
Akkor a sok üa miatt is fulladhat.
karbit mielőbb szét kéne borítani
normél esetben ezek nem esznek sokat
aha
boccs a tudatlanságomért csak én még hülye vok az ilyenekhez
én amikor álítottam akkor is a rugóson vagyis a levegő csavaron és akkor ment fel a fordulatszám
olyan kurvasokat eszik a gép mint az állat
szinte mindig ha elmegyünk mocizni akkor nekem ürül ki elsönek a tank
Ezzel emeled a tolattyút a karbiban
levegő=alapjárati
szóval akkor van az üzemanyag csavar meg a levegő csavar meg az alapjárati csavar?
üzemanyag csavar,ez a kis lapos rézfejű, nem rugós
boccs hülye vok de nem tom mi az az üa
minek röviditetted? boccs
Általában a keihin-en üaq csavart ütközéstöl 1,5-2-re kell kihajtani
Levegővel pedig addig kifelé, míg egy nem magas, egyenletes alapjárati fordulatot kapsz.
keihin
Miyen karbi?
láttam valahol tegnap itt naon jó
inkább úgy mond hogy ha mind a 2 csavar be van tökig tekerve akkor mennyit vagyis hány fordulatot kell visszatekerni mind a 2 -n
Hú ezt a rajtszámot megvariálták..
Monorierdőről van vid?
Holnap megnézem
Menek aludni, KO vok.
nagyon zsír a pálya most voltam kinnt vasárnap egy pár kör erejéig de nekem naon nehéz!
inkább maradok a monorierdei pályánál az könnyebb meg jobban is szeretem
ma vettem a mocimhoz első rajtszám táblát mert már unom a lámpás fejidomot és a 91-94 es évjáratú crm ekhez nem lehet kapni startszámot. na jó akkor mondta a csávó hogy rendeljünk meg egy 95 öst és próbáljam meg belevarázyolni az elejébe. ma meg amikor mentem érte mert ugye rendelni kellett nem volt ám raktáron a parillába mondta hogy suzukiba rendelt mert annak hosszabb a villa részi felfogatója
és könnyebben meg tom fogatni. na holnap rárakom és hogy jó e lessz az majd kiderül
Nyáregyházán egyszer régen voltunk...
megláttuk a sok csiribiri motort meg tömeget és elhúztunk az akkori öreg csótány gépekkel
mondjuk ez rég volt, ha jó pálya bp-röl 1X lenéznénk, de ez az emlék visszatartott eddig
Egyszer el kell kezdeni... ha van némi műszaki érzék vagy legalább egy kezdő autószerelő ismerős, állj neki, egyszerű szerkezet
hú kössz de én biztos nem fogom tudni megcsinálni mivel én is csak kezdő mocis vok
de merre laksz mert én nyáregyházán és ha eccer koccolnánk akkor megmutathatnád hogyan kell
Vazzeg, lehet, hogy szo. mégse moto?
Remélem nem és elviszik a vasad!