Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na re
Köszike az infot zoozee!Akkor elég lesz egy évet nekem!Nem motorozok sokat de keveset sem!
de azért attól függ leginkább , hogy mennyit mész vele
szia! ha jó olajat teszel bele meg lesz hűtővized mindíg, akkor sokáig elmegy .....nálunk az ilyen 25-ösök egy teljes évet elmennek simán ....

amúgy ha jól megvan csinálva nem veszel észre külömbséget a tiéd meg nikasilos gép teljesítménye között ne idegeskedj
Szeva zoozee!És ez a henger meddig fogja birni mert ugye ez már nem eredeti lesz!
Ja aés a Crm-emnek semmit sem kelett csinálni csak majd a kuplung bowdent kell kicseréln i emrt az szar és amiatt nehéz a kuplung!
kimész vele két tank max. 3-mat benzint óvatosabban kicsit olajosabb keverékkel és jól van
Jövö héten kész a henger!Mondja már meg valaki hogy meddig kell járatni!
egy oszlopról
és jól rá van zoomolva
Mert szerinted hogy csinálnak ilyen szögből fotót?
Miért nem lehet?
Szerintem ez hülyeség amúgy! Csak akmu az egész ilyen igazából nem létezik!
nah mentm császtok majd este re
bazdmeg
megyek esküvőre berúgni mint az állat
havernak mondtam hogy az első kört ne mérje mert az csak bemelegítés és a 2 at mérje de ő meg csak a 2 at mérte és az a baj hogy én meg utánna kezdtem csak belejönni faszán azokat meg nem mérte
zozi
szombaton megyünk sóskútra
nem gyüssz?
okok kössz próbálgatok
ne idegeskedj ...nyugodtan edzegessél és fogod látni a stopperen a jobb időket !
ahol fűrészelnek ott hullik a forgács!
hát remélem is kösszi
3 szor estem de abból kettő csak az agyagos sár miatt volt és éppen kanyarodtam a 3. meg azért volt mert túl gyors voltam és nem tudtam bevenni a kanyart és belementem a mély homokba és puff olyan 50 el tenyérnyi ütés van a combomon és van egy olyan érzésem hogy ez holnapra be fog lilulni de hát ez egy ilyen sport
így kezdődik .....aztán gyakorlás és menni fog