Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor erre a témára vissza térűnk kb 7-800 km múlva.
na skacok lépek dögleni mert agyonmotoroztam magam jó éjszakát !
Na léptem!Csáo!
nincs
persze első esetben ............másodikban 60 pénz szokott lenni
Kuplungra nincs kihatással?
ha nagyon rendes a rendőr akkor csak 30.000 HUF
Ez egy jo kérdés erre én is kiváncsi vagyok!Vagy ha azt mondja az ember hogy megyek a mezöre gyakorolni mert készülök a versenyre csak közütön tudok kimenni az nem segit semmit?
mert mentem volna rá !
komoly hát...nálunk bejött több nagy lóban is van és frankón működik
Nem tudjátok esetleg hogyha elkapnak a rendörök valakit egy cross motorral azt mennyire büntethetik meg?
Nem a csajom!Csak mondom jo éjt elöt küldök valami képet!De lehet hogy ez jobb!
Ez most komoly?
ja ...aztán mikor úgyérzed bejáródott próbálj meg olyat mint pl. metabond vagy valami súrlódáscsökkentő cucc prolong stb. nézz utánna !
Úgy csinálom mindig hogy beindit jár egy kicsit mig kitolom sisak kesztyű osszt előszőr normálisan.
Aztán vadabban igy jó? persze nem bejáratás allatt.
ez a csajod pista ? melyik vonattal jön ?
most hozzam be a műhelyből? jó éjt.
most hogy mondtam , hogy nem rossz a wössner nyugodtan mész aludni !

a négyütemű perselyezéseknél az szokott a baj lenni, hogy hamar elkezd füstölni és enni az olajat ....legalábbis sokkal hamarabb mint nikasilos korában tette ........arra vigyázz amúgy hogy hidegen egyből ne üssed a száját várd meg míg bemelegszik
Ja lépek én is, reggel 5-kor kelés viszem a csajom az állomásra megy pestre vizsgázni!Csákány mindenkinek!
A motorok legyenek veletek!
Hy all tegnap este nyomtam fel a vidit nézzétek meg Pastrana olyan motorral megy mint az enyim Magam vágtam össze jó nézegetést Vidi
lehet még egy kicsit maradok. még a gyerek se alszik.
Na aszem meek aludni csákány.
NEM ROSSZ A WÖSSNER