Simán elfér a skoda pickupon 2moci,tudni kell hogy a hácsó ajtó 300kg teherbirása van,és annak lenyitásával férnek rá a vasak.Ha érdekel valakit szoljon tel-en.70/772-4064
ja..valamibe mindig bele lehet kötni..
Bár..én ma nem tudtam belekötni..amikor a frissen összerakott rmznek a hangját hallgattam...aaaa...de jó is volt
Csak vissza ell térnem.
Ya olvastam és gratula hozzá.
Az meg hogy a vevő kukacoskodik,full természetes.Az a fószer aki elvitte az XR-t,teljesen zombivá vált hogy nem tud mibe belekötni.aztán elárultam neki hogy ki van égve a tompított izzó.Mindjárt felcsillant a szeme,és őrületes licitálásba kezdett.Igaz az árból nem engedtem,de mégis megnyugodott a sutyerák hogy talált rajta hibát.
Sajnos mindenki olcsóért akar motort.
Na aztán most jöhet az új fenevad(mármint neked).
Na jól van riderek,mennem kell.
Sok sikert a kinézett motorok megvásárlásához,És kellő kitartást hogy amíg nincs meg,ne csavarodjatok be
Nem jó dolog motor nélkül élni(talán nem is lehet)
Na cső!
hali
őőő..ja majd igen
eladja,mert ugyse motorozik...abból a pénzből amit érte kap,a bratyója megcsinálja az rmz jét...
én emg eladtam az yz-t.
nemtom olvastad-e
Na csősztök.Ez a verda nem az a bizonyos "liftes" motor?
Mert ha igen erre aztán lehet mondani hogy garázsban (lakásban) tartott.
Hogyhogy a megválik tőle a haverod? Frissíteni akar?
Az új ,az új nincs miről beszélni.
ja..valamibe mindig bele lehet kötni..
Bár..én ma nem tudtam belekötni..amikor a frissen összerakott rmznek a hangját hallgattam...aaaa...de jó is volt
Ya olvastam és gratula hozzá.
Az meg hogy a vevő kukacoskodik,full természetes.Az a fószer aki elvitte az XR-t,teljesen zombivá vált hogy nem tud mibe belekötni.aztán elárultam neki hogy ki van égve a tompított izzó.Mindjárt felcsillant a szeme,és őrületes licitálásba kezdett.Igaz az árból nem engedtem,de mégis megnyugodott a sutyerák hogy talált rajta hibát.
Sajnos mindenki olcsóért akar motort.
Na aztán most jöhet az új fenevad(mármint neked).
de az ott alul budakalász
Sok sikert a kinézett motorok megvásárlásához,És kellő kitartást hogy amíg nincs meg,ne csavarodjatok be
Nem jó dolog motor nélkül élni(talán nem is lehet)
Na cső!
őőő..ja majd igen
eladja,mert ugyse motorozik...abból a pénzből amit érte kap,a bratyója megcsinálja az rmz jét...
én emg eladtam az yz-t.
nemtom olvastad-e
Mert ha igen erre aztán lehet mondani hogy garázsban (lakásban) tartott.
Hogyhogy a megválik tőle a haverod? Frissíteni akar?
bááázz erre nem is emlékszem