jaj istenem annyi gyökér van a földön....kimentem egy karikára és csak 3-an ugattak be (gyalogosok) én meg középsú ujjam felmutatásásval kinyílvánítottam a véleményemet ......úgylátszik túl hangos a mocim..milesz,ha Arrow rezom lesz Mindenki leszophat
Jó napot emberek!
Jogsi nélkül ne vezesettek!Ma majdnem megszívtam....jöttem haza rutinvizsgáról(sikerült )erre nem az első utcában kapnak el a rendőrök...hiába magyaráztam, hogy sikerese vizsgát tettem, szartak rá.Feljelentettek meg mondták, hogy 2 évig el leszek tilva...oktató határőr aztán rendes volt és elintézte nekem.Tanultam belőle...jogsi nélkül nem motorozok.
Ilyenkor pitizni kell egy kicsit! Én is azt csináltam meg persze ,,jo fiu" voltam aztán anyu belátta h addig uccse hagyom békén amiddeig nem emyg bele a vásárlásba. Aztán megvettem a gépet
fejlemények...
yami kilőve mert kétséges az állapota...fater szerint..mind1
most jöttem haza szentendréről egy kereskedésből
néztem egy 450est,de az zsír új
rmz450 2007
bazz...gecibrutálisan néz ki...meg az a hang...ááááá.......bent a boltban beindították
áztán kint járatták picit,tegnap rakták össze,tegnap érkezett hozzájuk dobozban
nagyon kemény az a gép...
anyum aztmondta hogy oké,de kicsit később...
de nekem meg most kéne...szal kezdődhet az érvelés hogy miért most kell
matekból és infóból teljesen a többiből csak félig
ja amúgy róla van szó....ugye milyen cuki?
TM-ről vélemény? újonnan jó használtan ne?
Jogsi nélkül ne vezesettek!Ma majdnem megszívtam....jöttem haza rutinvizsgáról(sikerült
yami kilőve mert kétséges az állapota...fater szerint..mind1
most jöttem haza szentendréről egy kereskedésből
néztem egy 450est,de az zsír új
rmz450 2007
bazz...gecibrutálisan néz ki...meg az a hang...ááááá.......bent a boltban beindították
áztán kint járatták picit,tegnap rakták össze,tegnap érkezett hozzájuk dobozban
nagyon kemény az a gép...
anyum aztmondta hogy oké,de kicsit később...
de nekem meg most kéne...szal kezdődhet az érvelés hogy miért most kell
nincs itt valakinek itt tm mx 400-as korsszja?
vagy nem ismeri valaki, mert egy ilyenen gondolkozok(2001es)érdemes sztetek venni?