Nem tudom az igentisztelt csapat látta-e az új Kawasaki KLR 650 et?
Nekem nagyon bejönne, de csak a jövő év végén lessz talán!
Mindenkinek ajánlom pillantson rá ha szépet akar látni.
eléggé furcsa hogy a 250 crm olajtartájának az oldalára ráraknak egy kb 10cm-s csövet ami mutatja hogy mennyi olaj van a vázba.eccer kipróbáltam és ledugtam egy bovdent hogy megnézzem hogy vajon mennyi megy bele és kb vagy 35cm-ig le is ment na akkor hogy a gecibe van ez mert ha láttam hogy már a cső aljáig van az oil akkor már töltöttem is rá nehogy baj legyen és kiderült hogy még van 25cm utána? én mostmár magam keverem az oilt a benzinbe és így legalább mindig tom hogy mennyi van benne és tiszta és nyugodt szívvel meek el mocizni.
Szasztok crossördögök...most értem haza zugattam egyet...hazafelé kisebb technikai prob. adodtak...nem akart iondulni a vas ...de aztán csak sikerült beindítanom..hazaértem
Akkor csak jól hallottam hogy a MOL alkalmazottak Cheng Shin robikkal nyomják hogy hozzájáruljanak a cég profitjához Jia lingel én a hetesen 1 Búzát aláztam meg...
Cheng Shin-t biztos nem alázza, hallod, húzod neki, és jön belőle a benzin! Érted? Termeli! Tiszta nyereség. Ráadásul úgy megy, hogy haveromnak tőből tépte le a karját. Haverom az R6-al ment utána, és 2óra mulva érte utol, mert tele lett a tankja, és felborult. Mondanom sem kell, sikeresen vissza varták a karját. Azóta van rajta egyébként a matrica, hogy DANGER ARMS COLD THROW OUT WHILE ACCELERATING!
te tudod hogy nekeg megére anyit.
én is 250ért adom, igaz gyári 125ös, de erről talán többet tudsz. bizonyára kicsit elfogult is vagyok. neked kell tudni. simo után nem vennék 160ast....
Nekem nagyon bejönne, de csak a jövő év végén lessz talán!
Mindenkinek ajánlom pillantson rá ha szépet akar látni.
én is 250ért adom, igaz gyári 125ös, de erről talán többet tudsz. bizonyára kicsit elfogult is vagyok. neked kell tudni. simo után nem vennék 160ast....