nekem most financiális gondjaim is vannak, de amúgy igen ,keselyű gépét szívesen elfogadnám. Főleg annyiért.... Nah de jön a ballagás, és belevetem magam a munka virágzó világába
Geccibe kéne agyonbaxni azt a barmot, aki kifeszítette azt a kötelet.
Amúgy nem újkeletű a dolog, a környékünkön is próbálkoztak már dróttal is........
Ezek a DRZ-s csendőrök ...áhhhhhhhhhhh
éppen a természet védelméért vannak, aztán csak úgy kapartatott a kamerának
funny
nekem is mindig a yami volt a szivem csücske
lehet nem véletlen hogy ez lesz a 4. yamaha a családban
neked amugy mi a véleményed a motorról amit belinkeltem?
amikor csepelen edzettünk egyszer a nap vége felé már kurva fáradt voltam..már nem akartam menni többet mert már 15 percet mentünk letelt a 15 ki akartam állni de zoli mondta hogy mennyek mégegyet lvezetés képpen...oké..de nem akartam
hát nem is kellett volna mert az egyik felugrónál rajtafelejtettem a kezemet a gázon..és iszonyatosan brutálisan nagy gyertyában repültem rikiék citroenjük felé
utsó pillanatban letettem és befaroltam előtte..az jó volt kurvára
akkor épp nem gondoltam semmire,csak üvöltöttem mint a hülye
Szasz biker.
Örömmel olvastam hogy a "hangvillások"táborát fogod gyarapítani.
Nem tudom hogy miért a Suzuki sosem állt közel a szívemhez(bezzeg a Yami).
Pedig mostanság alkalmam volt kiprószálni szinte az összes évjáratot"00"tól beleértve a 2t modelleket és a soküteműt is "05" től.És meg kell hogy mondjam jól motorozható verda a Suzuki,mégsem jött be igazán.
A Yamaha számomra egy más világ!
A hét végén haladtam néhány kört az egyik haver 250F-ével,és esküszöm hogy a második kanyartól olyan érzésem volt mintha mindíg is ilyen motorom lett volna.Úgy tetszett rajta minden ahogy volt(kivéve az ereje)De a 450 nél erő problémák sem lesznek az tuti.
nekem ezek a fokozatok...
vhogy megfogom...ha siekrül oks, ha nem akkor a következő fokozat az mégegyszer megprobálom megggyözni magam hogy nem esek el....aztán rájövök hogy nem sikerült becsapni a fizikát, akkor már csak arra gondolok hogy úúúú bazze a motor...aztán felállitom elindulok és akkor érzem esetleg ha vmi fáj...
na most hívtam ricsit is....aztmondta ha minden patent akkor pár nap alatt utalják a lóvét....szal az szerintem jövöhét....zolival szombaton megnézzük a motort,ha tényleg ennyire fasza,akkor le is foglalózom
Amúgy nem újkeletű a dolog, a környékünkön is próbálkoztak már dróttal is........
Ezek a DRZ-s csendőrök ...áhhhhhhhhhhh
éppen a természet védelméért vannak, aztán csak úgy kapartatott a kamerának
funny
lehet nem véletlen hogy ez lesz a 4. yamaha a családban
neked amugy mi a véleményed a motorról amit belinkeltem?
hát nem is kellett volna mert az egyik felugrónál rajtafelejtettem a kezemet a gázon..és iszonyatosan brutálisan nagy gyertyában repültem rikiék citroenjük felé
utsó pillanatban letettem és befaroltam előtte..az jó volt kurvára
akkor épp nem gondoltam semmire,csak üvöltöttem mint a hülye
Örömmel olvastam hogy a "hangvillások"táborát fogod gyarapítani.
Nem tudom hogy miért a Suzuki sosem állt közel a szívemhez(bezzeg a Yami).
Pedig mostanság alkalmam volt kiprószálni szinte az összes évjáratot"00"tól beleértve a 2t modelleket és a soküteműt is "05" től.És meg kell hogy mondjam jól motorozható verda a Suzuki,mégsem jött be igazán.
A Yamaha számomra egy más világ!
A hét végén haladtam néhány kört az egyik haver 250F-ével,és esküszöm hogy a második kanyartól olyan érzésem volt mintha mindíg is ilyen motorom lett volna.Úgy tetszett rajta minden ahogy volt(kivéve az ereje)De a 450 nél erő problémák sem lesznek az tuti.
"úú most nem kéne elesni mert nincs pénzem megcisnáltatni a mocit"
vhogy megfogom...ha siekrül oks, ha nem akkor a következő fokozat az mégegyszer megprobálom megggyözni magam hogy nem esek el....aztán rájövök hogy nem sikerült becsapni a fizikát, akkor már csak arra gondolok hogy úúúú bazze a motor...aztán felállitom elindulok és akkor érzem esetleg ha vmi fáj...
"úú geci de fog fájni"
De lehet hogy freestyler,és egy supermanből első kerekezést gyakorolja
De tuti hogy nagyágyú,a rajtszáma is erről tanuskodik(#1)
Amúgy szasztok.