Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ekkora faszt..... bazz kivágott egy darabot a kuplungból és ebből kifolyólag ferdén tolta szét a motort és a váltót......
jaja... bazz kajajk ha nem fizet akkor jigi úton intézzük.... amit beszívott mert van egy két ügyvéd ismerősöm.... majd megkérdezem haverom annyát hogy mit lehet tenni
Fűzd föl a kuplungkosarat egy láncra,ami egy bazi nagy botra van szerelve.
Máris kész az "Igazságtevő buzogány".
Na avval lehet rendet rakni csak igazán.

Amúgy szasztok.
sunyi geci.... kibelezem.... de megyünk vaghy 5 en az tuti.... az meggyőzőbb... orki is tépi a haját
vagy hozzávágoma kuplugot
nem használom az öklöm.... szimplán lelövöm
Hallod Ádi ne használd az öklöd... Rugd herén..
Sarazós
Hali mindenki! Lenne egy olyan gondom h. suzuki TSR 200-hoz kellene karbialkatrész, az a kis bisz-basz smibe a tű mozog allúlról pedig egy fúvóka van beletekerve... Ha vki tud ilyet v. tudja hoonét tudnék szerezni szóljon pls. Megkérdeztem suzukiba de azt mondták minimum 3 hét annyit meg nem igazán szeretnék várni.
Gondoltam dobom a hangulatot:
hihi mész a sittre...tudod csak pozitívan ádi...nem mindíg az ököl a jó megoldás
nem.... de ha nem téríti meg a kárt, bepereljük.... vagy szarráverjük..... az előbbivel csak aza baj hogy abból nem lesz kártérítés.... max dutyi
jah értem....az nem jó...
a honda meg el van baszva.... megyünk verekedni... az az ember aki legelőször csinálta elbaszta a kuplungot és azért tört el csolnokon a tengely...
a ktm ről beszélek....
ádi- szerelőnél van?
a rugostaggal tuti szopnak egy hétig.... a kuplung mire megjön az is legalább egy hét
inkább a motorom lenen má itt... de mire crosspályakászlesz az még 2 hét
micsoda bill gécek lettetek már
én se... lehet a vindózz a szar?!
hupsz akkor nem tom mi a hibatika oka
nem ez az... ez a szar olyan hogy azért van hogy illetéktelen felhasználó távolról ne tudja basztatni a gépem miközben netezem
1 próbát megér... a szolgáltatások között kerestem de ott nincs
rákell lépned a fiokra amelyiket törölni szeretnéd és ott kilesz irva hogy fiok törlés oszt enyi