Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az állóképességgel nem lesz gond... csolnok után döntöttem el hogy rágyurok az álloképességre.... azóta futok amennyit tudok. meg ugye konditerem amikor tehetem
labanc
igazad van.... a dt nél dettó ugyanez volt... de ott a hengert nem csonkította meg... csak meghúzta a hüvelyt... a főtengely tökéletes... ha szar a főtengely az eltörik
és azt mondta ugye hogy lehet a főtengely a ludas?!
A dugó nem törik szét sem a főtengely miatt,sem a gyújtás hibályából.
Annak hogy elakadt a gyűrű a kipuf nyílásba az lehet a legkézenfekvőbb magyarázata hogy a dugó kopott volt,így nagy volt a távolság a henger fala és a dugó között.Mivel a gyűrű rugalmasságából adódik hogy megprúbálja kitölteni a hézagot,ezért nagyobb része kint van a dugóból.Ehez hozzá jön még a nicasilnál sűrűn előforduló probléma,miszerint az ablakok éleiről lekopik,kipunál elég(egy idő után,stb.).Ezekben a lekopott élű ablakokban a dugóból túlzottan kint lévő(kopott) gyűrű elakad,és ezért letöri a dugó tetejét.Valamint bele keni a gyűrűt a dugattyúba.
Egyszóval (valószínűleg)át akarnak verni!
jaja... hétvégén leelőlegezem a KTM et
lehet nem látszik de járok gyurni.... 3 hte már rendszeresen heti 3x....
császtok tudja valaki hogy a 250-es crm hátsó 18" kerekébe mien csapágy való vagyis mi a száma mert nincs kedvem szétbontani előre is kösszi
Na a hengert meghuzta a dugo meg ki is tört belöle egy darab a kipufogonál!A dugo a kipufogo felöl kb egy centi széleségben megnyalodot de ugy hogy a gyürü is beleolvadt!
Jujj,..tényleg, Ádi
Hallom(olvasom)hogy rámész az igazira(250 2t)?
Az a biztos.Ha egyszer rendbe rakod rendesen,egész szezonba nem kell hozzányúlni az tuti.
De ha végképp elhatároztad magad,nem árt ha alkarra gyúrsz.Jól fog jönni egy kis kondi...
mi is volt a hengerrel? mert arra má nememléxem...
a kájtéem most meik? labanc vagy bajor me má megzavarodtam... pedig elvileg jó lett a töriéretttségi
áðißá€$i!Vélemény amit irtam te is állitolag szerelö vagy!
Most aztán kibukott hogy az álltalános műveltségem hagy kivánni valókat...Ez van.Parasztnak születtem.
A labancot meg a bajort mindíg keverem.(figyeled csupa kisbetűvel)
Várom a találkát a mittudoménmienpolzal.
Remélem hogy ez egy hard enduró!
én már softra rá nem ülök mert mindjárt lenéznek a menők
Szeva zoozee!Meg mindenkinek!Ma voltam megkérdezni mi van a hengeremmel!Hát kész van!Kérdeztem a gyereket mi lehetet a gond?Azt mondta vigyem be a mocit hogy átnézi!Mert lehet hogy a fötengely miatt ment tönkre!Meg azt mondja hogy a gyujtástol?Hát ahogy néztük a fötengely nem lotyog a hajtokar csapágy sem!Le akkar venni lovéval?
hát van elképzelésem .....de az ilyet rögtön fotózzad le és tedd ide föl hagy okoljunk mi is !
az a gond hogy telón keresztül nehezen látom át
a trunkenpolz nem is bajor ....

ez osztrák masina vazze...de nagyon jó a gép majd próbálhatja kifelé ha találkozik velem
érthető mi
hát a zoli (Faisst szerelője) vmi olyasmit magyarázott hogy a kuplungtárcsát x csavar fogja... na az egyik nem a gyári hanem vki megkókányolta és egy anyát rakott rá az.. de mivel nem fért rá kivágta helyét flexel.... elcsúszott az egész és a kuplung ferdén feszített... még én is csak próbálom összarakni a dolgokat a fejemben... de a héten kiugrunk csepelre (amikor megyek a ktm ért) és meglesem hoyg a gány van
Szevasz Bajor Motoros.
Rég jártál erre.
Örülök hogy segíthettem.
Motorral mi a zsír? Műxik még a sokütemű?
Hétvégén ha nem esik,megyek ki a pályára.Ha arra jártok mindenképp nézz be.
ádi bővebben lécci mert elképzelni se tudom mi lehetett ...pedig már egy- két blokkot láttam belülről
Nézd,az a helyzet hogyha a"koma" nem ismeri el a hunyóságot,szerintem sütheted.Márcsak azért is mert azóta már szétszedtétek a verdát.
Nem vagyok egy jogi témákban jártas ember,de mikor megvádolsz valakit nem árt ha van ellene bizonyítékod is.Ilyen esetekben biztos hogy a műszaki szemle volna a bizonyíték,de ez már elég nehezen kivitelezhető(mivel szana-szét van a blokk).
Arról nem is beszélve hogy lehet hogy évekig pereskedtek,és zsetont sosem látsz belőle....

De ha van türelmed hozzá......

Marad a buzogány
szia szecsu ! hogy vagy? ...rég láttalak errefelé ....amúgy árpibácsi megcsinálta múltkor a főtengelyt frankón ....összetettem cr-t és eladtam ...elkapkodták a lovamat ....

amúgy ezúton is köszi árpibácsi címét......majd találkozunk valamikor kimegyek széttúrom a pályátokat ezért mert rendes voltál !