de az állóképességgel nem lesz gond... csolnok után döntöttem el hogy rágyurok az álloképességre.... azóta futok amennyit tudok. meg ugye konditerem amikor tehetem
igazad van.... a dt nél dettó ugyanez volt... de ott a hengert nem csonkította meg... csak meghúzta a hüvelyt... a főtengely tökéletes... ha szar a főtengely az eltörik
A dugó nem törik szét sem a főtengely miatt,sem a gyújtás hibályából.
Annak hogy elakadt a gyűrű a kipuf nyílásba az lehet a legkézenfekvőbb magyarázata hogy a dugó kopott volt,így nagy volt a távolság a henger fala és a dugó között.Mivel a gyűrű rugalmasságából adódik hogy megprúbálja kitölteni a hézagot,ezért nagyobb része kint van a dugóból.Ehez hozzá jön még a nicasilnál sűrűn előforduló probléma,miszerint az ablakok éleiről lekopik,kipunál elég(egy idő után,stb.).Ezekben a lekopott élű ablakokban a dugóból túlzottan kint lévő(kopott) gyűrű elakad,és ezért letöri a dugó tetejét.Valamint bele keni a gyűrűt a dugattyúba.
Egyszóval (valószínűleg)át akarnak verni!
Na a hengert meghuzta a dugo meg ki is tört belöle egy darab a kipufogonál!A dugo a kipufogo felöl kb egy centi széleségben megnyalodot de ugy hogy a gyürü is beleolvadt!
Jujj,..tényleg, Ádi
Hallom(olvasom)hogy rámész az igazira(250 2t)?
Az a biztos.Ha egyszer rendbe rakod rendesen,egész szezonba nem kell hozzányúlni az tuti.
De ha végképp elhatároztad magad,nem árt ha alkarra gyúrsz.Jól fog jönni egy kis kondi...
Most aztán kibukott hogy az álltalános műveltségem hagy kivánni valókat...Ez van.Parasztnak születtem.
A labancot meg a bajort mindíg keverem.(figyeled csupa kisbetűvel)
Várom a találkát a mittudoménmienpolzal.
Remélem hogy ez egy hard enduró!
én már softra rá nem ülök mert mindjárt lenéznek a menők
Szeva zoozee!Meg mindenkinek!Ma voltam megkérdezni mi van a hengeremmel!Hát kész van!Kérdeztem a gyereket mi lehetet a gond?Azt mondta vigyem be a mocit hogy átnézi!Mert lehet hogy a fötengely miatt ment tönkre!Meg azt mondja hogy a gyujtástol?Hát ahogy néztük a fötengely nem lotyog a hajtokar csapágy sem!Le akkar venni lovéval?
hát a zoli (Faisst szerelője) vmi olyasmit magyarázott hogy a kuplungtárcsát x csavar fogja... na az egyik nem a gyári hanem vki megkókányolta és egy anyát rakott rá az.. de mivel nem fért rá kivágta helyét flexel.... elcsúszott az egész és a kuplung ferdén feszített... még én is csak próbálom összarakni a dolgokat a fejemben... de a héten kiugrunk csepelre (amikor megyek a ktm ért) és meglesem hoyg a gány van
Szevasz Bajor Motoros.
Rég jártál erre.
Örülök hogy segíthettem.
Motorral mi a zsír? Műxik még a sokütemű?
Hétvégén ha nem esik,megyek ki a pályára.Ha arra jártok mindenképp nézz be.
Nézd,az a helyzet hogyha a"koma" nem ismeri el a hunyóságot,szerintem sütheted.Márcsak azért is mert azóta már szétszedtétek a verdát.
Nem vagyok egy jogi témákban jártas ember,de mikor megvádolsz valakit nem árt ha van ellene bizonyítékod is.Ilyen esetekben biztos hogy a műszaki szemle volna a bizonyíték,de ez már elég nehezen kivitelezhető(mivel szana-szét van a blokk).
Arról nem is beszélve hogy lehet hogy évekig pereskedtek,és zsetont sosem látsz belőle....
Annak hogy elakadt a gyűrű a kipuf nyílásba az lehet a legkézenfekvőbb magyarázata hogy a dugó kopott volt,így nagy volt a távolság a henger fala és a dugó között.Mivel a gyűrű rugalmasságából adódik hogy megprúbálja kitölteni a hézagot,ezért nagyobb része kint van a dugóból.Ehez hozzá jön még a nicasilnál sűrűn előforduló probléma,miszerint az ablakok éleiről lekopik,kipunál elég(egy idő után,stb.).Ezekben a lekopott élű ablakokban a dugóból túlzottan kint lévő(kopott) gyűrű elakad,és ezért letöri a dugó tetejét.Valamint bele keni a gyűrűt a dugattyúba.
Egyszóval (valószínűleg)át akarnak verni!
Hallom(olvasom)hogy rámész az igazira(250 2t)?
Az a biztos.Ha egyszer rendbe rakod rendesen,egész szezonba nem kell hozzányúlni az tuti.
De ha végképp elhatároztad magad,nem árt ha alkarra gyúrsz.Jól fog jönni egy kis kondi...
A labancot meg a bajort mindíg keverem.(figyeled csupa kisbetűvel)
Várom a találkát a mittudoménmienpolzal.
Remélem hogy ez egy hard enduró!
én már softra rá nem ülök mert mindjárt lenéznek a menők
ez osztrák masina vazze...de nagyon jó a gép majd próbálhatja kifelé ha találkozik velem
Rég jártál erre.
Örülök hogy segíthettem.
Motorral mi a zsír? Műxik még a sokütemű?
Hétvégén ha nem esik,megyek ki a pályára.Ha arra jártok mindenképp nézz be.
Nem vagyok egy jogi témákban jártas ember,de mikor megvádolsz valakit nem árt ha van ellene bizonyítékod is.Ilyen esetekben biztos hogy a műszaki szemle volna a bizonyíték,de ez már elég nehezen kivitelezhető(mivel szana-szét van a blokk).
Arról nem is beszélve hogy lehet hogy évekig pereskedtek,és zsetont sosem látsz belőle....
De ha van türelmed hozzá......
Marad a buzogány
amúgy ezúton is köszi árpibácsi címét......majd találkozunk valamikor kimegyek széttúrom a pályátokat ezért mert rendes voltál !