Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali aszem hódmezőn nem kellet volna jó helyezést elérni amatőrben mert az őreg rókák mentek.
ja meg nyársapát
gyula
kóka
hódmező
szeged
már csak 4 verseny van elvileg
nem tudom az a baj h pénz kérdése a dolog bár anyu most már teljesen másképp áll a dologhoz. De a juli 7.e az biztos buli verseny lesz itt a közelbe akikkel szoktunk motorozni ök rendeezik.
gyulán szerintem már 100% hogy indulok az uj masinával,de lezt lekopogom
junius 3
Nem b-ben megyek majd sztem egy két veresenyen ugy h majd találtkozunk vmikor! De jövöre szeretném kiváltani az éves licencet. Majd meglátjuk mi lesz. Te melyik versenyre mész leközelebb?
az patent
gratula
érzésed szerint a tömegsportban erősebb a mezőny?
vagy simán elindulnál 125 extrában?
Még jó hogy csak bérlik az oktáviákat, kíváncsi vagyok, 3 évesen ,mikor visszadják őket, milyen állapotban lesznek, és ki lesz az a hülye, aki még pénzt is ad értük..
Bár bagóért végülis én is tákolnám....
ja és kössz szépen
bazz egyik se hanem 4.! Amugy Tatán volt amatör verseny. Ja és profiba mentem mert unokatesom oda nevezett igaz h csak 8an voltunk de igy is sikerült 1 450es cr-ft lenyomni meg azt mondták h faszán mentem. Néztem az amatöröket az 4. ugrotta kb az asztalokat én mindent ugrottam.
most akkor 1. vagy 14.?
de igazából mind1,GRATULA bármelyiket is érted el!
melyik kupa volt ez?
dél?kelet?nyugat?tömeg?köztársaság?
melyik?
4. hellyel ez lemaradt h rohadjon meg
Na hali ujra itt! Nem is dicsekedtem még h vasárnap megvolt az elsö versenyem ! Sikerált 1 . hellyel haza térnem és egy éremmel
42 éves és 95 be hagyta abba a versenyzést
tudok mindent..sokat beszéltem vele
jólvanmszerintem délután fogunk menni,mert szombat reggel vásárlások,auchan meg minden lófasz
délbe elindulunk szerintem..1re lent is leszünk
nem is mondtam ma volt egy kis kergetőzés a rendőrökkel mentem hazafelé amikor csak azt láttam h a skoda octáviával jönnek a rendőrök a földúton padlógázzal majd szétesett szegény kocsi én aszfalton voltam , nem sok kellett nekik, aztán csak pislogtak odapattintottam egyet kettőt csak a gumit sajnálom egy két bütyök kitört
hallod faiist! kajak ha jöttök akkor majd írd már be a fórumra:D megnéznélek már élőben is
én is csak áradozni tudok nem csak azé mert a rokonomé tényleg jó verda az tuti h nem volt gyilkolva, hétvégente használta csak, az utóbbi időben már akkor se, versenyt nem látott, 50 év körüli a rokon szal nem egy vesrsenykorosztály de nagy tapasztalata van , meg már kurva régóta motorozik. mindig le volt zsírozva a gép, nem sokat futott az biztos + gyári felújítószett hozzá szal szerintem nem zsákbamacska 1x hallottam, láttam menni pályán vele akkor összecsokiztam a bokámat
Üdv mindenkinek!Szeva szecsumx!Jol eldugtad mert az adatlapodon nincs!
hali
jaja nagykátára megyek a rokonodhoz
meséjj már a motorról valamit
többször beszéltem már a rokonoddal,ő mindig áradozott róla
cső faiist! hová mész verdát nézni? ha nagykátára YZ-t akkor szójjá vazze majd talizunk
Bakker mst nézem hogy nincs is ott.
Tehát a cím fairplayse@citromail.hu.
Magányos sexbombák és dögös tinilányok nehogy írjanak .Csak a motorosok leveleire vagyok hajlandó válaszolni.Valamint a póstám moderálják és a pentagon álltal felügyelik.Úgyhogy tényleg csak az írjon oda aki akar
Na vakarodok fürdeni.
Mára léptem csősztök.

Ja Pistának üzenem hogy a mailom a megtalálható az adatlapomon.

na tényleg Csőváz!
hi all....lol 4 napig nem jött be ez a gecis oldal
Életképes motornak tűnik.Szépek a kerekei,és az fél siker.
Ugyanis a motor lelkének a tükre a kerék!Ha szép akkor a gazdija renszeresen,szakszerűen foglalkozik a verdával.Ez tapasztalat.
Úgy olvastam hogy ismerős motorról van szó.aAmi ismét pozitívum.
Amit mindenképp nézzetek hogy a blokknak ne legyen lánc hangja,valamint hidegen melegen jól induljon.
Ha vázikusan egyben van és a motornak is szép hangja van és csak feketét füstöl akkor nincs nagy gondja.Ergo érdemes megvenni ha jó az ára.
add el a faszba a gépet.....
de várom márszombatot,basszátok meg
beszéltem csávóval,szombaton megyünk meghesszölni a verdát