Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A f@szt érdekli.... Most még nem a motor a gyenge láncszem, hanem én. Ha nem sikerül valahová felmenni, akkor arról én tehetek. 400-as XR-ekkel is olyan vérlázítón mennek fel siratón, és valami 34 lóerő az egész. Tehát leszarom a kéményt
Miért nem teszel rá kókány dobot? Egy haver srác 5 rupóért csinál rá tuti.Mondjuk a Geroén volt egy dob, annak is egy rezo hijja van ,amugy nem is lenne rossz
Kell egy rendes rezo ezekre az utcaisított endurókra, mert elég rendes falvastagsággal rendelkeznek.
A KTM eken vannak jó rezók gyárilag, bár nem hiába: "Ready to race"
Gero gépe a 40 lovas verzió. De erről már beszéltünk anno MSNen.
Zsakfosnak volt jó kis gépe, az a középső változat volt, volt benne bika ,az biztos. Mondjuk annak idején a powerral voltak gondjai anno.
Az enyém vastankos (meg má horpatt is). Benne van az a köcsög katalizátor, vszínű nem sokkal több negyvennél. De így is felmegy a geci siratókon
mármint geri rmx-e amivel mentél az melyik változat volt
szeva evenx!geri amivel mentél az melyik változat volt?
Jó gép az az rmx nikk!
a tied meik verzió lehet? mert ugye van vastankos 40 lovas, 45lovas műanyag tankos, meg full rm motoros 52-3 lovas. De az uccsó olyan ritka mint fehér holló.
Hát ezekből hagyjál ki egypár kritériumot
az olyan az jó féle
Csak kemény terepről tudok beszélni. Ott olyan tíz-tizenegy liter körül. De sztem ez is totál lényegtelen. Olyan 60-80 kilométert szoktunk menni egy futam alkalmával, és rettenetesen elfáradunk közben. Kábé nyolc liter a tankja a tartalékig, nagyjából ennyi fogy el egy futamon
neki egy olyan motor kéne amivel lehet 3km-ert egykerekezni,nem eszik többet 2liternél 100on,300al bír menni és enduro
A huszonötös olyan 120 körül ment. Az Aprilia Rallymmal szarrá aláztam, mert az is tudott 140-et. De mér érdekel annyira a végsebessége? Ha ez a lényeg, ne endurót vegyél
mennyit ezsik az rmx-ed?
Ha az RMX-et kérdezed, az le van áttételezve, így olyan 140 körül lehet, sztem, de nem tudom. Nem lényeges, mert csak terepen járok vele. Sík terepen földes úton szoktunk néha száz fölött tépni, meg van egy keményebb sirató, aminek harmadik bő gázzal olyan 80-90 körül tépek neki. Egyébként nem megyünk gyorsan, alig kapcsolok harmadik fölé
a sebeségének
Minek a végét?
és a végét?
CRM-el csak huszonötössel volt dolgom. Az egy uccai enduró, kemény terepre gyengének találom. Nem is motorilag, futóművileg inkább
Bocccs, csak gondókottam, mit is foglajjak össze. Lényegében tuti occsóért vettem egy gépet, ami tejjesen jó amatőr szinten
de a crm-et jellemezd
Na... Felágaskodott?
Jó éjt mindenkinek.
na nikk írsz?
Nekem teccik. Az enyém kettőötvenes, elég jó nyomatéka van. Lassan két éve nyúzom, eddig csak láncot meg légszűrőt olajoztam. Kéccer estem át elég komolyan a kormányon, de még le se állt a motor. Nincs benne vezérműlánc, szelepek, olajszűrő meg egyéb baromságok. A Drz-k se tudnak szarrá verni. Sőt van a csapatban egy RM kéményes darab, ami nagyon bitangul megy. Én sem vágyom négy ütemre. Annyi, hogy siratónak kicsit dühből kell nekimenni, különben kezdheted újra.