Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na kidolgoztam magam egy életre megyek motoroznyi
én meg lépek szerelni mert nyúz valami marha
utána nehogy motorozzak 1-et
szétszettem a telónál a legalsó csavaros rész oszt felmeek pöstre hogy megnézzem mit tudok tenni az ügy érdekében
jóreggelt mindenkinek
szia keselyű!
lécci linkeljél be ide valami sisakkamerát amit érdemes hozatni amcsiból /ami persze nem túl drága ...de inkább jó legyen/ ...... köszi
esetleg ha a kdx állórésze ugyanolyan akkor arra meg lehet cserélni és akor lesz világításod. Utólag nem tudom bele tudod-e hiccölni
azért az NDK-ba tudták miből kell "elfogóvadászt" építeni annak idején!....be se mondom , hogy 2T a paripa
a papírjai meg ötvenesek
na jó reggelt! ádibácsinak boldog szülinapot ezúton is !

atis nem bírsz aludni?
Nekem van eladó egy 2000-es gilera R1 125-bár a hangjábol itélve 200-as!
De én vittem futon a 300-ast!
na emberek holnap nincs suli úgyhogy megcsinálom gyorsba a hátsó telót aztán meg nyélen ki a cross pályára
+5
hy milyen a dt? most adnának egy 80as dt.t de nem merem megkockáztatni! most egy 12ös mtxem van!
:D szép a pannoniád...
mikro válltáska
hát igen igen mirko vosátka te egy közkedvelt típusa vagy az olyan kis környezetvédő kis keciknek mint a zöldesek na de mindegy csak egy a lényeg hogy egy kis fasszopó vagy. nem tom hogy lenne e merszed találkozni velünk vagy esetleg velem mert kb egy ép csontod sem maradna egy ilyen akció után.Te analfabéta szarfejű geci hogyan tudsz ilyeneket írni? erre vered a faszodat hogy szenvedjenek a motorosok? nézd már meg hogy mennyi autós van az utakon és mennyi motoros van azért az arány kicsit az autósok felé irányul.
Na de mindegy ha van merszed aggy meg egy időpontot hogy mikor verjem szét azt a sajt fejedet te kis csíra fasszopó!röviden ennyit akartam
ez milyen név amugy? vmi szerb vetelepült faszfej?
mekkora egy buzi fasz ez a mirko vosátka
és a világitotekercset belelehet rakni?mennyibe van egy olyan?
jó estét
Cső, gyere ide, beszarsz
http://vosatka.blogter.hu/?pos...