Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Talán jön hónap. Bár estig a fiatom fékjével szoptam, és má 8 után nem akartam hívni a népeket. Ezé lehet hogy vasárnapra marad a sarazás
Ne azt húzd kijjebb, mert a következő talajfogáskor ugyanúgy visszamegy. Inkább azt az aluöntvényt, amibe a gázbowden belemegy, azt lazítsd fel és a kormányon befelé mozgatva érd el azt, hogy a gázkar egész kicsit lötyögjön. Így nem fog szorulni, remélhetőleg.
Jőn a sár.
Csákány (doroszló)
Szóval leszedtem a gázkart borító gumit gondoltam lehet van vmi összefüggés de nem.A kormány végén egy fém tartó van amibe ugy ebele lehet csavarni a kézvédőt.azt kellene akkor kiljebb húznom?Hog ytegyem azt?Esetleg vmi illusztrációt hamutatnál megköszönném!
Cső tészta.
Szeva Peti!

A tippem az, hogy a kézvédőre esett a mocc, ami beljebb csúszott a kormányban és ezért szorult be a gázfogantyú. Nem próbáltad meglazítani és beljebb tolni a kormányon a gázkart?
Hello mindenkinek!
Most értem haza és van egy ksi problémám.Szal ráestem a gázkarra azaz pontosabban motor eldőlt az emelkedőn fölállítottam akarok tovább menni de megragadt a gázkar.:S
Nem tudnma vki segíteni hogyan lehetne ezt orvosolni esetleg részletesen leírni a menetét!

Nagyon megköszönném!
nagy a pangás hmmmmm....
köszike,remélem...
joccakát
csaooo
Na jól van srác.Mára elhúzok.
Reggel öttől tengelyen vagyok,meghát mire hazaértem beesett egy csomó meló.Ígyhát ismét jól elzsibbadtam a mai napon is.
tünök pacsálni,és szunya.
Neked kitartás, lesz motor vagyígy,vagy úgy.Csak várd ki!

Hatóságmentes minden jót a Szecsutól.(CB-s szöveg)
naja...meg egy kis sáros bütykös leves
Na ja. A megélhetés az első.
Pedig mijen jól hangzana hogy -"kérnék vacsira húsz deka főtengelyt szeletbe."-
Semmi pánik annyi motor van mint a szemét.Pontosabban több a motor mint a vevő.
hát ja...manapság nem sok ember vesz kp re motort..legalább is millásat..mindenki hitel..
sajna ennyi pénzt tud adni anyum..persze meglenne a többi..de valamiből élni is kell...nem ehetjük meg a motort ebédre..
Nem kizárt hogy meg lehet beszélni vele.
Mostanság eléggé áll a motorpiac,és ez az árkategória amúgy sem volt túl kapós.
A hasonló árú motorok elég nehezen eladhatók.Mivel nem kapkodnak érte,rá van kényszerülve az ember hogy alkudozzon,esetleg odaadja részletre.
De a tuti ha viszed a pénzt.
ja és ma azt is mondta hogy ha nem megy el pár héten belül a moci,akkromegtartja mert sajnálja eladni mert nagyon új a motor...
szal odaadjuk ami van,elhozzuk a motort és írunk egy papírt hogy odaadtunk x összeget és még jövunk y összeggel amit 1 vagy 2 hónapon belül törlesztünk...ez van sajna..anyum nem kapott köcsönt..szal msot így kell megoldani
Mi a jó krampusz van már?
Sehol senki?
Ha így folytatjuk megint lenyomnak a májerek!
holnap megyünk délutáén
megpróbáljuk megbeszélni csávóval hogy odaadunk 760 at...és írunk egy papírt..és többit emg következő hónapba...talán belemegy
Nem kevés hiányzik.
Negyed millió
nemtom honna a faszból teremtsem elő
azon vagyok...
de még kéne 250e hogy meglegyen a kess....
Helló everibodri.
Mi ez a nagy punnyadás?

Faisst nyomtatod már a húszezreseket hogy hétvégén motor legyen?

Én megint csak melózok reggeltől estig,és nem igazán látom értelmét(mármint anyagilag).
Úgyhogy szerintem beállítom a nyomtatót,és nekilátok én is a pénzcsináláshoz

Na húzok.Még van néhány óra a mai napból,tehát még gályázhatok egy csomót.
Majd ha sötét lesz visszanézek.

Szasztok.
Beszéltem velük telefonon, akkor azt mondták, hogy náluk sincs raktáron.