Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csókolom
Ha van világítótekercs benne akkor semmi gond, ha nincs, akkor csak úgy tudod felberhelni, hogy beleraksz egy akksit és arra kötöd rá, azt viszont töltögetned kel mert töltésed sincs...lehetőleg led lámpát rakj bele, az nem fogyaszt sokat.
Atis nem te hoztad a gas-gast utánfuton ki?
jaja
jaja...jo kis cselédek lesznek benne
oh jeeeeee fábry
császtok.....ha világitást akarnék dobni a mocimra,akkor ahhoz milyen dolgok kellenek?
a lámpákon kivül mennyi lehet a többi alkatrész?
és utolso kérdés:nagy tudás,vagy áttalakitás szükséges a beszereléséhez?
ja a nagyasztal után volt a az hosszab homokos rész és utána egy leugro amin egy foszer állt bal oldalt akkor az te voltál?
akkor biztos láttlak! Vágod meliyk voltam?
Ici,én is ott voltam....csak mind pályabiró!A bányaleugrónál!
oksa
kössz
akkor jól becsüld meg a mezt
Szét kell szedni aztán meg kell mérni de tuti hogy kapsz boltban!A mezt meg a csajomtol kapta!
Különben ez egy tügörgös csapágy!Bemész a boltba veszel egy ilyet de valoszinü pont ilyet nem kap csak olyat aminek a külsö átmérölye jo legalábis itt nálunk csak olyan volt!Az eztergályosnak a belsöhüvelyt kel kicsit nagyobra csinálni mint az eredetit !Enyi az egész!Sok szerencsét hozzá!Na léptem barátok közt!Csákány mindenkinek!
és amilyent te csináltál a tiedre csapágyaat az az enyémre is jó lenne? vagy különbözik?
és nem akarod elpasszolni a mezt?
A cemotost ritkán!
aha köszi szépen
láttam a képeiden hogy van egy honda cemotos mezed . azt használod vagy a másikat azt a feketét egy kicsi pirossal?
Saját magam csináltam meg!
ohh köszönöm szépen megmentettél egy kis pénz kidobástól
és neked is eltört és elvitted a törött darabot és megcsinálták ugyanolyanra újból?
Az uj az 25 lett volna de megoldotam máshogy!Bementem egy csapágyboltba igaz pont olyan nem volt de egy 10 perces eszterga munka és kész is van!Igy nem emlékszem pontosan de 1500 2000 forint volt!
csáó és mennyibe volt neked?
Akkor igyál!
Kösz, most úgy megkívántam
Egészségedre vdani666!
Küldjetek már nekem is egyet
Egészségünkre!