Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

titax? nem hallottam még róla.
ami jó a féknyeregbe

hát nem tudom.... használtam sok goldfrent....de mintha most a titax jött volna be jobban ...nem tudom igazán .....gondolom a gyárik a jobbak de az áruk többszöröse a már jó fékbetétnél is
zoozee milyen fék betétet érdemes venni?
56596
Mert ha igen akkó elmegyek megnézni olyat még nem láttam.
aha és akkor nem kopik a ktm
Baz utánfutoval fogtok ugratni?
szevasztok!

ádi minek hézagmérő a honda gyújtáshoz ?

holnap sóskútra megyünk utánfutóval egésznapra motorozni .... ha lesz arrafelé valaki gyűjjön oda
lehet megyek havert vidizni crossozás közben...és gurulok egy kört a 250cr-jével
Hellosztok! Nektek mi a véleményetek erről:
természetvédelmi őrszolgálat 2007-ben a folyamatos ellenőrzések mellett összesen 10 összevont ellenőrző akciót tervez a terepmotorosok „kedvelt területein”. 2006 decemberében tárcaközi szakértői munkacsoport alakult a terepmotorozás által okozott károk megelőzésére, mérséklésére. A munkacsoportban a kezdeményező környezetvédelmi tárca mellett részt vesz még négy érintett tárca. A különböző megelőző intézkedések mellett a jogsértők feltartóztatása, elfogása és a szankcionálás az egyedüli hatékony megoldás. Az elfogás azonban NEM OKOZHAT BALESETET ezért ahhoz nagy létszám szükséges, ami a természetvédelmi őrszolgálat, a rendőrség és a határőrség közös fellépésével oldható meg – fogalmazott a környezetvédelmi minisztérium.

Megelégelték az ellenük folytatott hajtóvadászatot a bakonyi túramotorosok. Mint arról a Blikk beszámolt, múlt szombaton egy erdei ösvényen nyakmagasságban kifeszített kötél kis híján megölte az egyik tapasztalt motorost.

Korábban olyan is megesett, hogy egy részeg vadászfegyvert fogott rám, és azzal fenyegetett, hogy belém lő - mesélte Bálint. - Nem csináltam belőle nagy ügyet, hiszen szinte mindannyiunkkal előfordult már hasonló eset.

Bálint szombaton Palota és Tés között motorozott az erdőben, amikor megsérült. - Húsz kilométerrel mehettem, amikor a két fa közé mellmagasságban kifesztett zsinórba akadtam - mesélte.

- Az volt a szerencsém, hogy álltam a motoron, és a műanyag, fél centiméter vastag zsinórt szétszakította a mellpáncélom, de így is megsérült a felkarom - mutatja az almádi fiatalember. Az orvos, aki látleletet vett fel, azt mondta, akár életveszélyes sérülést is szenvedhetett volna, ha a zsinór a nyakát éri. - Ilyet csak egy elborult elme tehet, aki utálja a motorosokat, de nem gondol arra, hogy az utat terepbiciklisek és turisták is használják, és ők is megsérülhettek volna. - A fiatalember elmondta: tapasztalata szerint egyre gyakrabbak a motorosok és a quadosok elleni atrocitások, volt, amikor kihegyezett karókat tett ki valaki a motorosok útvonalára.
áá szétbasz az ideg geci
úristen geci mindjárt felrobbanok
bratyóm elvitte a kocsit és csak holnap jön haza
úúúúú bazzzzzdemg de széjje basznám afejét...áááá
Na mi van lányok?
még jó hogy nem endurózom
ez a jó... Budapesten még csak az aszfalton basztatják a jónépet... most rászáltak a mocisokra.....

de ezt mindig áthidaltam.... nem álltam meg
Nem aszfalton kell csak ha nagyon muszáj ha meg muszáj aszfalton akkor meg menekületek ez a sava borsa az egésznek... Én speciel szerettem úgy menni hogy közben figyelni kellett a hekusokat... pláne italozva.. Voltak jó helyzetek és kevésbé jók Már be van járatva az lc4 ugyhogy ha terepezni meek lekerül a renccám és mehet a kapjál el ha tucc rendőrbácsi
Hy all! Felénk a baj nemkevés a rendőrökkel kapcsolatban! Teljesen ránk vannak állva nem tom így mitévő legyek, de ez nem jó! Nem mehet így tovább mert a motorozások menekülésbe torkollanak felétek mi a helyzet?
1 kilőve.... tarfó szar...

a többi cinkes
bazz elterjedt a híre hogy vágom a Hondák gyújtását elég rendesen.... per pillanta 3 ember baszogat hogy beszart a cr jük gyújtása.... minegyik hótsegg a motorhoz és még digitális multiméterjük sincs... meg hézagmérőjük se
az alkudozásra?
gyuri89@dunaweb.hu
hát ha lemegyünk vasárnap,akkor gyere..de nemtom mennyi az esély rá...
mi a címed?
fentvagyok msn en