Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nálunk a határban+erdőben...de még eddig nem jött szólni pedig tegnap is kinn volt...csak én épp nem voltam itthon
Hova mikor? Miért?
az ilyeneket ki kéne küldeni kapálni
kis agresszív
na megyek megrugdosom tesóm hogy száljon ki a játék elöl mert már reggel 8 óta nyomja...... hülye digitálisagyu kockafej
A pálya az müködik(ami magántulajdon)
tudod a jeladó és a mágnes közti hézag beállításához... annak csontra 0,5 mm nek kell lennie azt olvastam. előfordul hogy elkopik az a pici fémdarab ami a jelet adja... és akkor bizony reszelni kell
holnap majd megnézzük
Ja és nemtudom kinek köszönhetö de a soskuti homokbányát bezárták,táblák+földkupacok....
öürlj nkei,híres leszel én a múltkor a bécsin száguldoztam és mértek a köcsögök,észrevettem őket,satuztam...erre rendőr elkezd mutogatni,mit csinálok? húzzam csak jóarcok voltak
Gondolom ez valami "demó"kép lesz valami kötsög természetvédö/zöld oldalon,mert majd bizonygatja hogy rongálják a környezetet azok a ronda motorosok.
nem a túristákkal van a baj meg az erdészekkel hanem a hülye emberekkel !

dehát úrnak születni kell paraszt terem mint a gomba!
Fényképezzen mit tesz vele lát rajta 1-2-3-4-5motorost elöröl-hátulrol és?IDIOTÁK
na megyek beleegykerekezek valami túristába jól van csak vicceltem
amúgy nem értem miért csodálkozik (innen is látszik , hogy hülye mind) azon ha a motoros életére tör madzagokkal , drótokkal stb.-vel ....és a motoros rászól esetleg véletlen dadogósra sétáltatja rögtön még ő van megsértődve
azt tudod ugye , hogy nem fényképezhet le mert a személyiségjogaid .......csak az engedélyeddel kívétel ha egy templom előtt vagytok minzt túristák és rajtadkívül még 300 ember is rajta van a képen ...de semmiképpen nem használhatja fel ellened akárhol készült képét .....sőt még pert is kezdeményezhetsz mert nem adtad a fotóhoz beleegyezésedet ....a rendőrség bajban van ezzel nem egy ilyen büdös paraszt senkiházi buzigeciszar
Erössen gondolkodtam megkérdem töle miért fényképez le de nemakartam a tüzet..(mert biztos olyat/ugy mondott volna hogy seggébe dugom a fényképezöjét )
NAh végülis sikerült megszerelnem tényleg csak 1 perces meló volt!Még egyszer köszöntem:)!

Jó motorozást mindenkinek!
az anyjukba húzzák bele a túrós répájukat ....
haveromnak volt egy pár évig újonan vette és elég vadul endurózik...... indult vele endurocrossversenyeken és kb. két évente basztatta komolyabban de amúgy hibátlan volt neki 6-7 évig nyomatta .......aztán eladta de még mindig jó mert szoktam néha látni
Ma már lezárták (sitthalommal )kedvelt utvonalunkat+még fényképet is csinált rolunk valami okos(gondolom valami természet/zöld qura anya )BEKAPHATJÁK!Majd énis fotozom a szeméthalmokkat aztán elküldöm nekik.(ez nemzavarja?.. gondolom nem mert azzal dolgozni is kellene!)
zozee nem tod véletlenül h a 200EXC-t hány km-enként kő szervizelniii?