tudod a jeladó és a mágnes közti hézag beállításához... annak csontra 0,5 mm nek kell lennie azt olvastam. előfordul hogy elkopik az a pici fémdarab ami a jelet adja... és akkor bizony reszelni kell
öürlj nkei,híres leszel én a múltkor a bécsin száguldoztam és mértek a köcsögök,észrevettem őket,satuztam...erre rendőr elkezd mutogatni,mit csinálok? húzzam csak jóarcok voltak
amúgy nem értem miért csodálkozik (innen is látszik , hogy hülye mind) azon ha a motoros életére tör madzagokkal , drótokkal stb.-vel ....és a motoros rászól esetleg véletlen dadogósra sétáltatja rögtön még ő van megsértődve
azt tudod ugye , hogy nem fényképezhet le mert a személyiségjogaid .......csak az engedélyeddel kívétel ha egy templom előtt vagytok minzt túristák és rajtadkívül még 300 ember is rajta van a képen ...de semmiképpen nem használhatja fel ellened akárhol készült képét .....sőt még pert is kezdeményezhetsz mert nem adtad a fotóhoz beleegyezésedet ....a rendőrség bajban van ezzel nem egy ilyen büdös paraszt senkiházi buzigeciszar
Erössen gondolkodtam megkérdem töle miért fényképez le de nemakartam a tüzet..(mert biztos olyat/ugy mondott volna hogy seggébe dugom a fényképezöjét )
haveromnak volt egy pár évig újonan vette és elég vadul endurózik...... indult vele endurocrossversenyeken és kb. két évente basztatta komolyabban de amúgy hibátlan volt neki 6-7 évig nyomatta .......aztán eladta de még mindig jó mert szoktam néha látni
Ma már lezárták (sitthalommal )kedvelt utvonalunkat+még fényképet is csinált rolunk valami okos(gondolom valami természet/zöld qura anya )BEKAPHATJÁK!Majd énis fotozom a szeméthalmokkat aztán elküldöm nekik.(ez nemzavarja?.. gondolom nem mert azzal dolgozni is kellene!)
dehát úrnak születni kell paraszt terem mint a gomba!
Jó motorozást mindenkinek!