Faisst ! Először is azt akartam venni ! csak az 2.200.000 az új ! viszont a honda ez 1.700.000 kicsit jobbnak tűnt az ára de ha ennyi szarakodás van vele akkor nem veszek ! azkéne még csak figyelgessem az órámat 10 perc múlva olajcsere ! meg a faszom ! de állítólag a yamaha wr450 f nél is üzemórára számolják a dolgokat
mi az hogy nagy óvatos?
figyejj
20 óránként illik szelepeket állítani...legalább 10 óránkánt olajcsere,kb 2 olajcserénként,olajszűrő csere
van kiadás..csak akkor vedd meg..ha sok a pénzed...
de miért nem veszel endurót ha endurózni akarsz bazeg?
vegyél egy wr450 et és csókolom
Ja ja ! engem is ez vígasztalgat! mert talán nem lenne olyan hatalmas plusz költség mint idáig, mert a dt be is veszek kb 3000 ft s olajat kb havonta vagy gyakrabban ...
Nekem mondjuk az lenne a szimpatikus ha kb úgy félévente kéne vagy 5000 km enként ! de ez a 15 óra .... hát ez picsa ! így kb úgy jön ki hogy 1500 km enként 5500 ft a motorolaj , váltóolaj, + szűrő ! kicsit sokallom !
Ja és az XR650 est azért mondtam mert gondolom ott nem üzemóra van ! és ezért jöhetne szóba! ha most én veszek egy motort akkor azt egy életre veszem ! mit ajánlotok ?
Spy ! Szívem szerint egy CRF450 R est vennék , fellámpázva, meg stb... de az az egy tart vissza hogy 15 üzemóránként olajcsere ! nekem van most egy yamaha dt -m ! nem ugratok vele, kroszpályán soha nem voltam , sarat mindig is kerültem meg az eféle barbárságokat ! Nekem csak az ereje miatt kéne , amúgy sohanem használnám ki! dunaparti utak, erdők ilyen helyeken használnám szerinted mennyit bírna ki alattam ?
hm....elég fora gondolkodásod van a crf-el és a wr-el semmi baji nics,nem minntha az xr650 lenne,csakhát nem értem méiért 2 hardenduro jön szoba és melléjük pedig egy lightos "kis" angy dög
csákány....jol mondtad siki kollega,abban a bizonyos idöben már szántottam,most értem haza nagyon faja volt igy egyedül is jobb igy reggel korán mint délután a nagymelegben,szerintem holnap is lesz egy koraqi ébresztö olyan 6ora körül
Szevasz ZSAKFOS ! Láttam az infodba hogy WR450f -ed van ... Én is akarok venni egy motort, HONDA CRF450R vagy WR450f ez a kettő ami szóbajöhet esetleg a crf nek az x es verzioja vagy xr650! Mit kell tudni a WR450F ről? mennyi időnként kell olajat cserélni? , Én csakis endurózásra használnám , így mennyit bírnak ?
Köszönöm a segítséged előre is !
figyejj
20 óránként illik szelepeket állítani...legalább 10 óránkánt olajcsere,kb 2 olajcserénként,olajszűrő csere
van kiadás..csak akkor vedd meg..ha sok a pénzed...
de miért nem veszel endurót ha endurózni akarsz bazeg?
vegyél egy wr450 et és csókolom
Köszönöm a segítséged előre is !
Spy má csapat