Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért ?
nem zsír újat vegyél...
Faisst ! Először is azt akartam venni ! csak az 2.200.000 az új ! viszont a honda ez 1.700.000 kicsit jobbnak tűnt az ára de ha ennyi szarakodás van vele akkor nem veszek ! azkéne még csak figyelgessem az órámat 10 perc múlva olajcsere ! meg a faszom ! de állítólag a yamaha wr450 f nél is üzemórára számolják a dolgokat
Hát igen ! azt mondják többen hogy dugóval én elmennék évekig a crf el..... én tényleg nem hajtanám agyon ! nem is tudnám
mi az hogy nagy óvatos?
figyejj
20 óránként illik szelepeket állítani...legalább 10 óránkánt olajcsere,kb 2 olajcserénként,olajszűrő csere
van kiadás..csak akkor vedd meg..ha sok a pénzed...
de miért nem veszel endurót ha endurózni akarsz bazeg?
vegyél egy wr450 et és csókolom
ja ja... ugyhogy kb egyszint.... de mondjuk olaj legyen a legnagyobb gond
Ja ja ! engem is ez vígasztalgat! mert talán nem lenne olyan hatalmas plusz költség mint idáig, mert a dt be is veszek kb 3000 ft s olajat kb havonta vagy gyakrabban ...
ha azt veszed a 2üteműhöz is sok az a sportolaj keverékbe.... és 1L nem bír ki sokat
Nekem mondjuk az lenne a szimpatikus ha kb úgy félévente kéne vagy 5000 km enként ! de ez a 15 óra .... hát ez picsa ! így kb úgy jön ki hogy 1500 km enként 5500 ft a motorolaj , váltóolaj, + szűrő ! kicsit sokallom !
wr nél asszem nem üzemóra van
Srácok ! Segítsetek nekem ! olyan emberrel akarok beszélni aki HONDA CRF450R tulajdonos és csakis "nagyon óvatos" endúrózásra használja ! Nagyon érdekelne a tapasztalatai : olajcsere , dugó cser, mennyit eszik stb....
Én is wr450 est vennék de kurva drága ! viszont ha itt nem üzemóráról van szó aakor inkább ilyet veszek ! mit tudsz ezekről a gépekről ? msn ed van ?
én is így gondolkodok , mint te... most hosszú távra tervezek.... ugyhogy nekem yamaha wr
hello az egy kis táska volt de azt már leszedtem mert nem tetszett és szerszámok voltak benne
Ja és az XR650 est azért mondtam mert gondolom ott nem üzemóra van ! és ezért jöhetne szóba! ha most én veszek egy motort akkor azt egy életre veszem ! mit ajánlotok ?
Spy ! Szívem szerint egy CRF450 R est vennék , fellámpázva, meg stb... de az az egy tart vissza hogy 15 üzemóránként olajcsere ! nekem van most egy yamaha dt -m ! nem ugratok vele, kroszpályán soha nem voltam , sarat mindig is kerültem meg az eféle barbárságokat ! Nekem csak az ereje miatt kéne , amúgy sohanem használnám ki! dunaparti utak, erdők ilyen helyeken használnám szerinted mennyit bírna ki alattam ?
hát tényleg nem egy kategória a wr-crf & xr650
a kawás arcal nem tárgyaltál?
helyes! na kimegyek kattintok pá képet aztán hirdetés
hm....elég fora gondolkodásod van a crf-el és a wr-el semmi baji nics,nem minntha az xr650 lenne,csakhát nem értem méiért 2 hardenduro jön szoba és melléjük pedig egy lightos "kis" angy dög
csákány....jol mondtad siki kollega,abban a bizonyos idöben már szántottam,most értem haza nagyon faja volt igy egyedül is jobb igy reggel korán mint délután a nagymelegben,szerintem holnap is lesz egy koraqi ébresztö olyan 6ora körül
Szevasz ZSAKFOS ! Láttam az infodba hogy WR450f -ed van ... Én is akarok venni egy motort, HONDA CRF450R vagy WR450f ez a kettő ami szóbajöhet esetleg a crf nek az x es verzioja vagy xr650! Mit kell tudni a WR450F ről? mennyi időnként kell olajat cserélni? , Én csakis endurózásra használnám , így mennyit bírnak ?
Köszönöm a segítséged előre is !
4ütem hogy áll?
még jobb reggelt
reggelt!
Spy má csapat