hát..ha nem a boltban lenne..akkor nem írnék ide pára napig
jó lenne elhozni ja...de anyámnak még mindig baszakodnak a kártyájával...a papírok ma talán készlesznek,akkor azt gyorsan be kell adni aztán hivni egy számot hogy oldják fel a kártyát..talán ma feloldják..akkor megyek is a motorért..ha nem akkor csak kedden
különben az meg azért jön ki visszfelé számolva hatvan km környékére mert ezt terepen mérik ....nagynevű tesztpilótákra alapozva állapítja meg a gyár ......terepen 60 as átlag nagyon király sőt majdhogynem lehetetlen!
amúgy meg szerinted sokkal több.pl egy crossversenyen ott igaz csak 15perc +2 kört mész..de gyorsabban mint 60...
nekem kőszárhegyen az átlagsebességem 55-60 körül volt
akkor egy olyannak aki extrába megy....
ne féljetek ettől az üzemórás dologtól ...ez nagy lófasz ez csak azért van órába megadva mert nincs a terepmotorokon km óra mint a zsigulinál
az 1 üzemóra az az amikor fullon/nyélen megy vele egy versenyző egy teljes órát mint az állat ! ezt amatőrbe átszámolják benzinbe mert ugye te nem nyelezed ennyire soha....ha mégis akkor arányosan a benzinfogyasztás lesz a meghatározó a te meneted meg a versenyző menete közt
az úgy van hogy egy üzemóra alatt megeszik egy versenyzőnél kb. 5-10 liter nyálat/motoronként más / ......nálad viszont 1 litert tehát ha tíz versenyüzemórára gondol a gyár , hogy ki kell cserélni valamit pl. olajat akkor az nálad 10x 5-10 liter azaz 50-100 liter benzin elhasználása után esedékes !
ilyesmire gondoljál nekem ktm-hez van is lyen táblázat a service intervallumokhoz mit hány liter benzinenként kell cserélni/átnézni a gyári szervízkönyvekbe benne van mindenhol, hogy mennyi ez a szám de megkeresem neked a ktm-ét eligazodásképpen....enduróknál ha sokat mész kikalkulálod km-be pár pillanat alatt ......ez nem nagy mutatvány
bazdmeg mehetek orvoshoz megin.... a defektet meg megcsináltam.....
Dév: érdekes most én kötöttem ki a motor és egyszer sem dőlt el hazafele.. a fútóra 2 motor felfér
vannak ilyen órás szünetek, aztán egyszercsak hirtelen sokan leszünk, rá pár percre megin szünet egy jó ideig