Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva laci,gerrevel találkoztál?
z jóó
én meg a medencénkől jöttem az is jó vóltt
na skacok megjötem babodrol fasza volt nagyon
ilyen
megyek fürdeni egy kicsit bányatóra..fater vespájával
oedig amit irtál rola azok alapján fasza kis gép lehetett
sziasztok srácokk hellyzet?
köszi!
nem tudtam értelmes áron eladni.
beszámoltattam a kawába. 2002-es igen.
Szép az uj motorod Gery! A KTMet mennyiért tudtad eladni?És hányas évjárat volt 2002es?
ádi

markolat zsír új, dobozában (eladtama mocit mielőtt feraktam volna ) 4e.

zozee

úgy rémlik szinte minden sx, exc-.hez jó, de inkább utánanézek.....árat is kitalálom, mert fingom sincs mennyiért vettem.

vegyetek meg mindent mert ma a procrossban otthagytam egy valag lét..... de legalább már nem mackónaciban nyomom
98ezer
motorom még under construction...felhívtam a szerelőt,kérdeztem h árban kb hol tartunk,erre ilyet szól: még 100 alatt vagyunk...
hát az beszarás lehetett
most egy pár napig ezen mosolyogni fogok
jaja..de télleg,pilisen egy srác ilyet szólt haveromnak hogy:tök jó az emkeksz csizmád
helló!
visszaolvastam tegnapi írásokat és az mkeksz teccett a legjobban ez kurva jól hangzik
én általában ugy mondom ahogy levan írva=acerbis oszt kész
oks thx
oksa..akkor majd egy jó kis matricasett et baszok rá...valamikor
haggyad má velvartot..az egy szar
az a tré hogy már jociék bezártak,mert 1kor indulnak motorozni szombaton...
de majd felhívom őket kedden oszt megkérdezem van e még olyan mez mint karesznek
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baszd el.... kurvajól néz ki
nem is néztem ki hírdeti. Én most a mocihoz veszek Acerbis acélmerevítős kézvédőket ( drága hidraulikus kuplung )
Tudsz nekem a KTM ből szerezni Troy lee mezt.. olyat mint a kareszé?
Ha adok pízt? vagy elmegyek veled... únem tudom melyik van közelebb a velvart vagy a ktm mert Örkény is tud szerezni olcsóbban
arra gondoltam hogy lehet hogy inkébb kormány helyett veszek rá egy fekete idomszettet
az biztos