Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah hogy a hement.... hát nézd meg milyen menet és vágatni kell bele
fúrjátok ki... vágjatok bele egy balos menetet... és csvarjátok ki... utánna meg esztergáltattasatok egy új hengertőcsavart
Szia zoozee
A szétment hengerfej tőcsavar menettel mit lehet csinálni? (a hengerben ment szét nem a tőcsavaré)
Kössz ZoZZ de nekem a tatai vörsönyröl kellenének képek. Atis megköszönném ha megkérdeznéd nekem Kösszi
Mindenkinek jó csapatást!Én most indulok!
kiváncsi vagyok csinált e vmit a zoli a picinyemen
szia atis38 !
Szia Csaba!
ma úgy volt hogy korán reggel N. Lacival /ktm525/ elmegyünk csapatni de biztos egész éjjel szerelmeskedett /kúrt/ és elaludt reggelre ! de ha megyünk akkor benézünk hozzátok és szétkaparjuk az asztalokat meg a székeket!
Bocs Ici,elfelejtettem megkérdezni!
ici itt körbenéztél már ?
ééééénnn megyek csepelre! viszek pénzt a motorra
Sziasztok!

Valaki esetleg nem jön ma a csolnoki pályára? Van ott minden, gödrök, rumplik, vízmosások, por... Tehát adott minden egy jó motorozáshoz. Mi ott leszünk.
Jo reggelt! Atis nem sikerült kiderítenmi h hol lehetne megnézni a képeket a versenyröl
Szia Zoozee!Mi nemsokáraindulunkendurozni
aloha! menjünk endúrózni vagy menjünk? remek idő van ....később gondolom hőség lesz...addigra már az erdő mélyén kéne lenni hűs patakban hosszában !
vagy dolgozzak megint ? mindennapos probléma amivel lassan nem tudok megbírkózni
Köszi az infott szecsumx!Sokat segitetél!
na lépek melózni aztán hozom haza a szörnyet remélem
namivansenki?
bakker hugom miatt fel kellett vennem az endurot mert B.K. - öt nézett..... utánna jött a bad boys
leszívtak bazdmeg... mindenhogy
hy...én most jöttem be,havrnál sütöttünk egy kis szalonnát meg bedobtunk egy kis sört
kihaltatok emberek?
joccakát
bazeg..kurva melegem van