Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom az a szerdai első rész ismétlése....na azaz amit nem láttam mert épp nem volt s1...
én 190 vagyok beeeeee hosszában... a farkam meg 2x ekkora
kitartás! csao
ma hajnali fél kettőkor láttam enduro összefoglalót...
és vannak problémáim.
azt nem írtad hogy széltében
az zsír...én meg már 2 éve megálltam a növésben és 170 vok fél családom már lehagytam szal sztem én innentől már csak összemehetek de nembaj...ha 172 cm-el letudod gyűrni a klx-et akkor csak megbirkózok a 200exc-vel
Na mára porolok.Írok gyors a Pistának,és fekszem le.Holnap ismét meló.Csak egy hete nyomom még 12 órában,de már most hulla vagyok.Kicsit kikészít hogy fél ötkor indulok,és hét után érek haza.
Nem elég a meló,még autokázhatok vagy két-három órát.Mintha egész nap nem azt csinálnám.
Na jóccakát mindenkinek.
írtam, s1
a ZŐDről beszélsz vagy a tegnapi seggnövesztöről?
s1-s2?
melyi kadóó?
enduro verseny összefoglaló 2. rész....
15kor kezdődik
izéééééé..... hát az úgy vót hogy aki mellettem ül az lerobban t a kocsocsijával.... megáltam és pont volt nála 2 crossmotor utánfutóval.... és mivela jogosítványban benne van a pontoknál ha áll 1 kedves fazon az út szélén lerobbanva utánfutóstúl akkor azt ki kell segíteni, és az is benne van hogy a rendőr ha megállít akkor meg kell kenni
Én 172 vaok és tok menni a motrommal.
minek?
oksa,az tűrhető
5ropiba benne lesz a kirándlás...de megéri szerintem
hát az úgy vót, hogy sorompot kaptunk oszt mire ződ lett addigra valaki ráakasztotta az utánfutót a vonóhorogra....
izzitani lassan a sport1et!
ha nem állít meg..akkor nem basz meg..de ha megállít..látni fogja hogy kb 4 napja van meg a jogsid..lehet hogy megkérdeni hogy miért húzunk magunk után két crossmotort
Amennyit szokás mindenhol.1500huf
minnyá jön az a mondat hogy neked ötezer elég lesz
Csás!

1500/1 álmenő
akkó hétvégén megyünk... igaz elvileg 2 évig még nem utánfutózhatok.. szal nem fog megbaszni a rendőr
hmm..valahogy megoldjuk...
mennyit kéne fizetni?