spy! csak 1 csopper van... ott van carmichael mocia is, egy bmw enduromoci, sherco enduromoci az 5.1 es, egy husaberg sm, egy ktm adventurer amivel a dakaron nyomták... meg pár kép rólam is... és az csak az a falé.. van 1 pár poszterem.... egyébként azért a chopper van kinn mert a másik oldalán egy mesztelen csaj diszeleg
Tudnátok egy olyan oldalt mondani, ahol Husqvarna-ról tudok magyar leírásokat és adatokat nézni mert én kerestem de csak kerti gépeket találtam, vagy konkréten mondjuk Husqvarna TE 610 -ről valami leírást?
azt tudod csinálni ha van hely , hogy eggyel nagyobb átmérőjű menetet fúrsz bele...........és csinálsz olyan tőcsavart ami lépcsős tehát az egyik végén 10-es a másik végén 8-as de átfúrhatod a hengerfejet is és akkor a normál tőcsavar is jó
Csőkutya.
Meg is jöttem a nagy melóból.De mindjárt hozza az SCsaba a labancrollert(KTM) szervízre.
Utána nekiugrok a sajátomnak is hogy a hétvégén még tudjak menni vele.
Ígyhát eltünök most a garázs mélyén.
Majd este benézek.
valszeg nemjó
de szerintem ez a naci elég pici...
mind1..írok neki hogy mekkora
spy! csak 1 csopper van... ott van carmichael mocia is, egy bmw enduromoci, sherco enduromoci az 5.1 es, egy husaberg sm, egy ktm adventurer amivel a dakaron nyomták... meg pár kép rólam is... és az csak az a falé.. van 1 pár poszterem.... egyébként azért a chopper van kinn mert a másik oldalán egy mesztelen csaj diszeleg
Tudnátok egy olyan oldalt mondani, ahol Husqvarna-ról tudok magyar leírásokat és adatokat nézni mert én kerestem de csak kerti gépeket találtam, vagy konkréten mondjuk Husqvarna TE 610 -ről valami leírást?
árak?
igazából nekem a légszűrő takaró érdekelne ........meg hogy exc525-höz passzol-é?
köszi előre is
Meg is jöttem a nagy melóból.De mindjárt hozza az SCsaba a labancrollert(KTM) szervízre.
Utána nekiugrok a sajátomnak is hogy a hétvégén még tudjak menni vele.
Ígyhát eltünök most a garázs mélyén.
Majd este benézek.