Szal 250es crossrol részemről szó se volt, mondjuk előfordult h elgondolkodtam rajta, de az ereje miatt inkább nem. Legjobban egy 200as enduronak örülnék.
ezt inkább kishapsinak írtam ide későn vettem észre , hogy volt fent a fórumon...nem üdvözöltem de most innen is csókoltatom
Hivd ezt a számot,tőle kaphatsz pontos infot a verseny fotokrol!Talabér László 30/9793572!
de ami mégjobb hogy jönnek délután megnézni a mocim reélem elviszik! na megyek kicsit még csinosítgatom!
csááá
.....majd rázizzen ....
remek vihar volt tegnap ....
....be se mondom még a mobilomból is csurgott a wasser..........aztán rájöttünk , hogy ennek fele sem tréfa és fedett hely nemlévén bőrigázott kisgyerekkel karomba visszarohantunk kocsihoz ...........gyerek meg én levetkőztet meztelenre ...csajom nem.....és irány haza gyorsba esztergom 50km........átöltözés és vissza pest közbe szikrázott már hazafelé a szánsájn........igen ám de visszaérek szentendréig ott már megint szakad az eső ....azthittem megőrülök....az vigasztalt egyedül, hogy most nincs nagy sor a hullámvasútnál.........de mire odaértünk megint jó idő volt és 6 kor elkeztük leélvezni a 7000 ft -unkat........este mondanom se kell velünk zártak negyed tízkor estünk ki az elvarázsolt kastélyból...........nagyjából ennyi a történet röviden.....mert kellett ott ordítanom két dodgemkezelővel is de ne részletezzük.......ja meg a mesecsónaknál is vitába keveredtem az emberrel és annyira feltüzeltük egymást a sorbanállókkal, hogy lincshangulat lett ........hiába nem való már ennyi idős korban a vidámpark nekem ...........képzeljétek el ha nem a családdal vagyok hanem idióta hasonszőrű haverokkal akkor ott eldobhatták volna a vidámparkot
Bocs h bazstalak csak érdekelne! Kössz
Ha enduro(ami barátságosabb)Csak 200 cc,a brutál crossból pedig mingyár 250-es
Sztem az kitépi a kezedet , ősszecsomagol és el is temet!
Amúgy én még sohasem voltam a vidámparkban BP-n, de eccer majd elnézek a csajommal, mert én legalább élvezném azt ha ő fél, mert én nem hinném h bexarnék is vmin. Bár kinn Párizsban egy szabadeséses gépen biztos ordítanék