Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanulságos kis mesketét írtál Zéé, amugy jó apuka lehetsz nagyon! Én is így tettem volna a gyerekemért, és a 7000ft omért főleg
Amúgy én még sohasem voltam a vidámparkban BP-n, de eccer majd elnézek a csajommal, mert én legalább élvezném azt ha ő fél, mert én nem hinném h bexarnék is vmin. Bár kinn Párizsban egy szabadeséses gépen biztos ordítanék
atis!
250es crosst én nem akartam soha, csak van egy 15 éves akinek az van és ő javasolta.Én ha crosst vennék akkor 125-öst, ha endurot akkor 200ast...és ha nem kapok 200ast akkor esetleg 250enduro. Gondoltam leirom mert picit félreértettük egymást. Amugy meg nem félek a 250es endurótol mert már mentem csomoszor olyanokkal. Szal 250es crossrol részemről szó se volt, mondjuk előfordult h elgondolkodtam rajta, de az ereje miatt inkább nem. Legjobban egy 200as enduronak örülnék.
Szép napot crossördögök
Kösszi Atis! Nem baj a lényeg h megvan az info! Még1*kössz
szar lehet neked...
én 10 perce keltem fel és lehet hogy ma megyek a motoromért
most indulok zsemberyhez ha valakinek kell valami szóljon ezt inkább kishapsinak írtam ide későn vettem észre , hogy volt fent a fórumon...nem üdvözöltem de most innen is csókoltatom
na léptem majd leszek
Ici Hivd ezt a számot,tőle kaphatsz pontos infot a verseny fotokrol!Talabér László 30/9793572!
Bocs,hogy ilyen sokáig tartott de már be kell tudni a korral járó szenilitásnak!
helló!
nemvoltam most 1-2 napig sokat írtatok ami jó hír! de ami mégjobb hogy jönnek délután megnézni a mocim reélem elviszik! na megyek kicsit még csinosítgatom! csááá
jóreggelt...
akartam mondani ...próbáltam megfogalmazni ezeket a gondolatokat én is .....de nem akarja gyobali az igazságot .....majd rázizzen ....

amúgyilag aloha meg jó reggelt emberek ! remek vihar volt tegnap ....

képzeljétek mi történt velem ill. velünk tegnap
reggel kitaláltuk, hogy vigyük gyereket valahová élvezni......aztán ebéd után felugrottunk nagyfaluba /budapest/ , hogy vidámparkba nyomuljunk a hullámvasúton...........megérkeztem pénztárhoz és a 7000 ft-os beléptidíj kifizetése után 15 perccel égszakadás földindulás a vidámparkba még rá se ültünk semmire .....azthittem ez a térdig érő víz a program része mert ki tudja ilyen árak mellett gondoltam meg is száríthatnak egy pillanat alatt ....be se mondom még a mobilomból is csurgott a wasser..........aztán rájöttünk , hogy ennek fele sem tréfa és fedett hely nemlévén bőrigázott kisgyerekkel karomba visszarohantunk kocsihoz ...........gyerek meg én levetkőztet meztelenre ...csajom nem.....és irány haza gyorsba esztergom 50km........átöltözés és vissza pest közbe szikrázott már hazafelé a szánsájn........igen ám de visszaérek szentendréig ott már megint szakad az eső ....azthittem megőrülök....az vigasztalt egyedül, hogy most nincs nagy sor a hullámvasútnál.........de mire odaértünk megint jó idő volt és 6 kor elkeztük leélvezni a 7000 ft -unkat........este mondanom se kell velünk zártak negyed tízkor estünk ki az elvarázsolt kastélyból...........nagyjából ennyi a történet röviden.....mert kellett ott ordítanom két dodgemkezelővel is de ne részletezzük.......ja meg a mesecsónaknál is vitába keveredtem az emberrel és annyira feltüzeltük egymást a sorbanállókkal, hogy lincshangulat lett ........hiába nem való már ennyi idős korban a vidámpark nekem ...........képzeljétek el ha nem a családdal vagyok hanem idióta hasonszőrű haverokkal akkor ott eldobhatták volna a vidámparkot

ami még jó , hogy lehet menni motorozni ,nincs por megint jól körbeázott a pilishegység az én vidámparkom!
Hello! Atis nem sikerült kideriteni h hol tudom megnézni a képeket Bocs h bazstalak csak érdekelne! Kössz
jó regelt emberek!
itt rohadok a suliba és pont tegnap eset az eső és most tudnák egy jót csapatnia az erdőbe
de hát itt punnyadok ebbe a szarba
Bali!Te aztán nem aprozod el a dolgokat Ha enduro(ami barátságosabb)Csak 200 cc,a brutál crossból pedig mingyár 250-es Sztem az kitépi a kezedet , ősszecsomagol és el is temet!
na én meek aludni cs jo8
há de nem?
A mazsola egy rémült arcú szőlőszem.
Kicsi a bors... de tényleg.
jaja énis ugy gondoltam spy..de annyira felbasszák az agyam mikor odairják mellé vmeik hirdetésben hogy 32 LE...hogy lehet vki ennyire sötét?:D
egyértelmü a cross magasabb, az exc 250 50le
jah sztem is
sztem a cross...
meik a magasabb? egy 250es enduro vagy egy 250es cross?