persze szerintem kétféle motor van jó és rossz .....itt állapotra értem ...aztán jön, hogy kategória ...aztán jön fajta .....aztán , hogy 4T ez vagy 2T ..........szóval ezt azért írom mert hasonlítgatásnál ezt/ezeket kell először figyelembe venni ...mert tegnap is a 2T / 4T vitában csak hülyeségekkel ment az érvelgetés ....
/pedig én nagy 2T-s vagyok olyan aki ment is velük az utolsó pillanatig / de nem csak előnyük van a kétüteműeknek ..............van előnyük is de hátrányuk is de ez mindkétféle ütemre vonatkozik/
ha a cr 250-est megvették volna akkor az exc 250 -et simán megveszik mert az egy picit lightosabb mivel enduró.....se a lovak terén nem annyi , meg a súlya is több picit ......finomabban adja le a teljesítményét ....
jó motor nem lebecsülendő ............
én 250-eset vennék a helyedben az biztos .........nemcsak hamárlúdlegyenkövér alapon de ég és föld a kettő között a külömbség ! /amúgy nem rossz a 200-as nem azért mondom de azért a 250 -ből nem fogsz hiányolni senmmit /
/pedig én nagy 2T-s vagyok olyan aki ment is velük az utolsó pillanatig / de nem csak előnyük van a kétüteműeknek
jó motor nem lebecsülendő ............
de gondolom apádék nem akarnak a segged alá rakétát rakni nyolcadikba