Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah de lehet engedni a magasságábol az exc-nek nem? meg ha nem akkor ottvan a szivacsos megoldás
jaja én 183körül vagyok de csak spiccel értem le mindkét oldalt..
mondjuk egy van amitől nagyon félek...170 cm magas vok szal leér a lábam
jah, de mondjuk 125-öst semmikép nem akarok venni, me ahol én szeretném használni oda kicsit kevés lenne, eszik is mint állat, meg hát ugye az le.
mondjuk én nem tom mért de a 4t-vel jobban szimpatizálok, persze a 2t-t is szeretem
De sajna már nincs meg....
Volt egy pár motorom de 250 exc láv forevver
de az a 125 -ös kétüteműnek fele meg kb.
faterod ellopja amíg te mosogatsz
jaja, mondjuk én 250ccm szempontjábol a 4t-t picit biztonságosabnak érzem.
még a végén kiderül hogy nemis nekem veszik a motort .
persze szerintem kétféle motor van jó és rossz .....itt állapotra értem ...aztán jön, hogy kategória ...aztán jön fajta .....aztán , hogy 4T ez vagy 2T ..........szóval ezt azért írom mert hasonlítgatásnál ezt/ezeket kell először figyelembe venni ...mert tegnap is a 2T / 4T vitában csak hülyeségekkel ment az érvelgetés ....
/pedig én nagy 2T-s vagyok olyan aki ment is velük az utolsó pillanatig / de nem csak előnyük van a kétüteműeknek ..............van előnyük is de hátrányuk is de ez mindkétféle ütemre vonatkozik/
mondjuk fater sztem azé van benne a bulib aennyire mert szeret motorozni ő is
holnap jön meg a robogóm a szerelőtöl.../tejóég hova sűlyedtem/
ha a cr 250-est megvették volna akkor az exc 250 -et simán megveszik mert az egy picit lightosabb mivel enduró.....se a lovak terén nem annyi , meg a súlya is több picit ......finomabban adja le a teljesítményét ....
jó motor nem lebecsülendő ............
az lesz..5-re jönnek haza a ,,nyaralásukból" és már 4 napja nem mosogattam
menjél mosogass el!
de mondjuk még nagyon messze van a dolog...összekell hoznom 300-at a motorba és még csak 160 van..szal nyári meló powwa
mondjuk anyám félt
nem tom..a 250es cr-t megvették volna...
modjuk az igaz , hogy még fiatal vagy ami nem baj csak múlandó!

de gondolom apádék nem akarnak a segged alá rakétát rakni nyolcadikba
jöjjön csak haza apa ...
nem rajtam múlik.
én 250-eset vennék a helyedben az biztos .........nemcsak hamárlúdlegyenkövér alapon de ég és föld a kettő között a külömbség ! /amúgy nem rossz a 200-as nem azért mondom de azért a 250 -ből nem fogsz hiányolni senmmit /
egy hét kb és megvan a 60.000 hsz