Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvolt törve,ezt ideiglenesen megheggesztettük,csakhogy már a küllök is kurva lazák,nem lehet meghuzgálni öket,aztán szar a külsö(bordák jok)csak sajna már elvan gyengülve és tiszta repedés az egész
chevy:kösz a linket,nemsoká felhivom,de az elöbb nem irtam le(most megteszem) nekem csak egy befüzött kerék kéne,tárcsa,lánckerék gumi nélkül
mé mi a rák van vele?
csákány.fuck,rohadt hátso kerék állandoan szopat masem tudtam menni veretni
ha valaki tudna esetleg egy jo állaputu használt hátsokereket akkor feltétlen szoljon!
900ért inkább ez http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/144927
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/136805
omkkkk
ugyse találsz 900.000 alatt 2001 felettit.
minnyá nézek vmit neked..
nekem kellet 200as, mert elsősorban azt szeretnék, ésha nem kapok akkor jöhetne a 250.Am 200asból már összeset megnéztem a neten és mind 900.000fft és én csak 800.000alatt veszek, am kösz
akinek kellett 250 es ktm!790 e fta motor
megám minnyá megelőznek a májerek
hát itt megálllllllllllllllt az élet
csao
köszi mégeccer a motorozást
jah,szart is kirázza belőlünk az a pálya
jaja,kóka meg csolnok...satöbbi..megyünk mindn felé
Fagyogat a gépem, picsa.
Zsír a vid Faisst!
Legközelebb a madarakat is riogatjuk- egy kis eső jó lenne hozzá
Csak előbb megcsinálom a váltót... meg lehet már kéri a dugócserét, azért jelezte ezt finoman a kicsike a váltóval....
Na, legközelebb is veretünk faszányosát----KÓKÁN, de addig még edzünk a fóti veserázó gyúrógépen
budaörsi úton küldte a verdájával,kurvagyorsan ment,kicsuszott ás rácsavarodott egy oszlopra
császtok....az üzenöfalon olvastam valami balesetet,ha jol vágtam le Potzner Ferenc halt meg ?
Ha igen hogyan?
mennyiért adtad el az exc-t gerre?
okok énse városba szeretném
Akkor valszeg nekem rövid a lábam és nyulánkabb a felsőtestem de nekem ilyen volt a 250es....
Nem próbáltam de biztos! Nem sokat jártam vele városban...Nem kellett állni a lámpánál..
am nem értem mert pécsen multkor kereskedőnél ültem egy 300as vagy nagyobb exc-n és majdnem leért a lábam
szasztok hogy vagytok?en sajna nagyon ritkan vagyok itt es motoron veg kep de ami kesik nem mulik szepnapot bye