Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért jó érzés volt amikor az erdei úton mentem vagy 70 el és telibebaszott egy jó vaskos kis ágacska és pont a válamat találta el!
na akkor azt hittem hogy összefosom a bokámat
na gecc szombaton melóztam és úgy leégett az egész kaom hogy amikor másnap felvettem a páncélt majdnem megőrültem a fájdalomba
ma meg már hámlik is le a bőr róla és remélhetőleg szombatig teljesen rendbe jöm mert megyünk albertirsára endurozni
asszem endurozás közben a páncélt kívülre fogom venni hogy minnél jobban védjem a mezt
még hiányzi kkét papír..azt holnap beviszi..ha lapattintják..akkro hozom el...kurva geci annyukat
Nyakat!
Na, lepattintották már anya bukszájáról a lakatot állambácsiék?
Ménem mondod nekik, hogy kellaKX?
csáó
pistaa
helyzet?
Na szasztok mi a pálya?Semmi!
passz...hegeszteni kell egy újat..
na az akkor fasza
Hellosztok emberek...valaki segithetne nekem h hogyan tudnék én a motoromra (honda 125) egy oan kipu csinálni aminek a hangja is jo és a motor teljesitménye sem változik(max jobb irányba)megvan a gyári kipu csak kibelezve és igy nem az igazi...
ha valaki tud segiteni az vegyen fel msnre
msn:huszy007@hotmail.com
ezt nem a viccerkhez kénee deh nem bajj nyomasd ide! mert legalább van valami humor a fórumbann:F!
Alibi:
Megerőszakolt nő a rendőrségen, a Főtörzs ül vele szemben, és hangosan gondolkodik, vaj"h ki lehet a tettes.....
"A Kovács őrmester biztos nem lehetett, mert ő éppen bankot rabolt akkor"
szassztok!mi a sstájsz?
Egy férfi kilép a WC-ből, majd egy nő odalép hozzá és kérdi:
- Elnézést! Koedukált...?
- Nem, szartam....
ezért kell 2T cross
elég szépen lezuzta...
Ádi : http://www.langlovagok.hu/html...
szntem ez a 4t-re igaz, meg a külön olajzásosokra....aztán lehet ökörséget mondtam
hja
linkeld már be pls mert nem találom
csá.". Ha eldől, nem kell két ember a felállításához, viszont ha az ember 45°-nál lejjebb ereszti (állóhelyben), akkor már meg kell tudni tartani. Ilyen esetben a gyorsleállítóval azonnal le kell állítani a motort, mert az olaj visszafolyik a forgattyúsházból, és károsodáshoz vezethet."ezeket egy dr-z forumon olvastam,most akkor hogy van ez?nemértem ha felborul a moci,és közben jár akkor lehet valami baja?
az amelyik szentlászlónál lenézett a szakadékba?
szaassztok
Lánglovagok pont hun valaki olvasta, hogy visegrádra menet a srác R1el akart endurózni? Szerencsére nem lett nagyobb baja, de elég érdekesek a képek......főleg a motorról