Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár talán négyütemmel eccerűbb lehet a keró. Az enyém csak akkó áll velem szóba, ha nyitva a póver. Másodikban ahhoz má elég jó kell haladni, és frankón hanyatt lehet esni, ha sikerül
Majd mekkérdezem a csávót... Egyébként nagyon elmebeteg. Igaz mind az vagyunk
Az a gáz, hogy ha elérem a holtpontot, beletaposok a háccsó fékbe, oszt azonnal lefejelem a kormányt... úgyhogy mostanában má nem gyakorlom
lehet rokonom?
hát én is piti modon kűldőm.
Hát kábé
Akkó inkább lopakodók vagytok
csákány.
miér két állású a csúklója? Nyit-zár.
Énis mindíg szerettem vóna kerózni. De nagyon piti módon megy csak. Egyesben tanujjátok?
na lépek csókollak titeket! jó éjt!
Faisst mi már környezet védők vagyunk. Még a moccunk is ZZZZZZŐŐŐŐŐŐŐŐŐDDDDDDDD.
én nem tudom.... dorogon van a randi velem tízkor a mol kúton...ennyi amit kelemenandris telefonon mondott...ők ürömön találkoznak korábban és úgy jönnek le dorogra, hogy megrakhassam őket földdel!
Besodrod a füvet? Az tuti ződ
Hát a kőnyőkőm már tőrt el egy keró miatt.
dehogy is
holnap jönnek értem busszal....
merre mentek zozi?
én holnap csak edzegetek itt hátul a réten...meg az ürömi crosspályán
mist kimegyek...és annak örömére hog bezöldültem...szerkesztek magamnak egy zöld cigit....minnyá jövök...előre is bocsi ha hülyeségeket fogok irogatni
10-15 perc és vagyok
gyerekek én elmegyek dögleni mert agyonkirándultam magam a labancoknál........
holnap folytatjuk....jó éjszakát !
utcán nem menjetek mert saras lesz a mocc.
Az lehet. Nálunk van egy RM 250, ami átugorja az 525-öt is. Rossz nézni, hogy megy vele a csávó
majd ha már annyi bőr hiányozni fog a seggedről mint nekem akkor menni fog
Kősszike a tanácsokat nem csúsztam elégé hátra azé nem ment. De tegnap volt egy pár magőmlésem.
holnap megyünk csapatni gasgasoskkal valamerre
Lábon mész Gyulára?
na megy az csak csináni köll
az nem kifejezés...én is néztem ma párszor hogy mire képes a kx...
5. ben kanyarodtam egy utón elég tempósan....70-80 koröl mehettem,húztam neki...úgy kereszbe álltam mint a picsa...