Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt, hogy nincs tovább
Akkor a d mit jelent?
ja, akármilyen is lehet
a tetején be van ütve, vagy az átmérője.
az A-B-C-D dugattyú 0,01mm-ként egyre nagyobb az alapmérethez képest. szemre nem mondható meg
de még tolómérővel sem
áá gecc csak sikerüljön eladni a moccim aztán veszek egy ujjabb endurot
már 3 esélyes van: Gas Gas faszomtudjamilyen 200; KTM exc 250; KTM exc 300
doktor zoozee kösszike.
Kihaltunk emberek...
ja az....
jajj de nem bírom azt a csávót
Bakács Tibor Settenkedő valami életművészféle azok szoktak csak így feltűnni aztán arcoskodnak valamelyik tv-műsorban...
csak álmos vagyok
ako mégeccer átgondoltabban pontokba szedve :
-Fábry jó
-kiafaszom az a csávó aki ma az egyik vendég lesz, elöször abba a kornyikálós műsorba láttam mint zsűri tag....elötte sehol. ki az mi az? vmi settenkedő
Ha valaki megtudja mondani akkor segitsen!Lehet ez d-s prox dugo?a doboz ami mögöte van az az uj dugoé!
Siki!Nagyon bénán fogalmazol...berúgtál?
Fábry magában is jó...múltkor volt halason és egyedül volt....mégis mindenki röhögött!
ittvagyok
aludtam
jójó, de ma a vendégekkel is érdeme lesz nézni....ha már itt tartunk....volt az az éneklős cucc na abba volt az a settendekő csikánó aki ma lesz a Fábryba...ki a lóturórudi az az ember?
Fábry csak jó tud lenni...
az jó lesz ma szntem
Csak Fábryt nézünk!
én nem....nem szeretem
faisst is a mónikasó óta van eltűnve
na mi van elmentetek nézni a jóban- rosszbant ?
http://motor.hu/hasznaltmotor/...
egy ilyen kell nekem is! aki talál az feltétlen szoljon! évjárat, ár, ccm nem számit!
nekünk is volt oldalkocsis....
van egy haverom nekem is itt egomba neki ugyanilyen felszerelése volt/gyávajáva/ és így nyomatta a városban oldalkocsissal ...utassal is meg minden ! aztán mikor megszólították a rendőrök , hogy mit csinál mondta is nekik rögtön , hogy mutassanak neki egy olyan kreszkönyvet amibe benne van , hogy tilos motorkerékpárral két keréken menni...
Hatolj, aztán csak óvatosan