ja, akármilyen is lehet
a tetején be van ütve, vagy az átmérője.
az A-B-C-D dugattyú 0,01mm-ként egyre nagyobb az alapmérethez képest. szemre nem mondható meg
de még tolómérővel sem
csak álmos vagyok
ako mégeccer átgondoltabban pontokba szedve :
-Fábry jó
-kiafaszom az a csávó aki ma az egyik vendég lesz, elöször abba a kornyikálós műsorba láttam mint zsűri tag....elötte sehol. ki az mi az? vmi settenkedő
jójó, de ma a vendégekkel is érdeme lesz nézni....ha már itt tartunk....volt az az éneklős cucc na abba volt az a settendekő csikánó aki ma lesz a Fábryba...ki a lóturórudi az az ember?
van egy haverom nekem is itt egomba neki ugyanilyen felszerelése volt/gyávajáva/ és így nyomatta a városban oldalkocsissal ...utassal is meg minden ! aztán mikor megszólították a rendőrök , hogy mit csinál mondta is nekik rögtön , hogy mutassanak neki egy olyan kreszkönyvet amibe benne van , hogy tilos motorkerékpárral két keréken menni...
a tetején be van ütve, vagy az átmérője.
az A-B-C-D dugattyú 0,01mm-ként egyre nagyobb az alapmérethez képest. szemre nem mondható meg
de még tolómérővel sem
már 3 esélyes van: Gas Gas faszomtudjamilyen 200; KTM exc 250; KTM exc 300
jajj de nem bírom azt a csávót
ako mégeccer átgondoltabban pontokba szedve
-Fábry jó
-kiafaszom az a csávó aki ma az egyik vendég lesz, elöször abba a kornyikálós műsorba láttam mint zsűri tag....elötte sehol. ki az mi az? vmi settenkedő
Fábry magában is jó...múltkor volt halason és egyedül volt....mégis mindenki röhögött!
aludtam
egy ilyen kell nekem is! aki talál az feltétlen szoljon!