Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogyan szakitanák!Mind a kettöt megtartom!Ja mint a hármat!
Pedig azt hitem hogy a számlálora!
koszi neked is Ir sort iszok jo barnat
jujj akkor szakitasz a Crel hazasag es a moci ossze ferheto
Egézségedre!
a jo dolgot a lagzira mondtam jovore tesomnak lesz lagzia arra haza nezek
Azt mondod!Akkor nem vetem hiába!Örülök neki hogy valakinek tetszik!Mert van akinek nem!(a csajomnak)De juli 14 -étöl már a feleségemnek!
ezzert iszokegy sort
az jo dolog
Üdv emberek ma maghozta a posta az üzemora számlálot a mocira!Holnap már fent is lesz!Ja bocsi lehet hogy csak hétfön mert holnap lagzi valoszinü hogy be fogok nyomni mint az atom!
ja most zabolaza a vassat volt haveromnak is tm versenyzet velle eleg jol ment meg anno 80as ban ifj Kornelal csatazot sokat
de asszem csak neked volt TM-ed...vagyis csak neked van tapasztalatod vele igazándiból.
Faisst soká kerül elő szntem
meg most varom fasst haver eredmenyeit milyen a kx250 szoval van sok lehetoseg de itt sokal tapasztaltabbak vannak szerelok versenyzok oket kerdezd
ááá, ideiről szó sincs, de réginél még roszabb lehet a helyzet
majd ha milliomos leszek
mert szeretel volna egyet?idei modelek nem sokat valltoztak csak ici mici modositasok ,de tm vagy gas gas kozot kellene vallasztanom akkor gas gas:Dde csak mert andris dicseri
értem....akkor felejtős. azért köszi!
de nekem mai napig tetszik a moci
szasz igen volt,te ha olaszban nyomod olcso minden hoza de ha itthon akkor csillagaszat ara
Kornél, neked volt TM-ed is nem? Milyen volt az?
mindent bele tord be a vassat man
szeva 9-ken lesz a Nas koncert kiraly lesz
na elállt az eső megyek sarazni egyet!
este várjuk a képeket!
na
elindulok bazeg
estig ne is számítsatok rám