Hát nemtom... sztem se jóválasztás... Kb. 1 hónapja voltam supermoto versenyen Máriapócson és Kiskökény első futamában az SXV egyik hengere csakúgy megállt és csak az utolsó körben indult újra... Asszem 18. lett... drakulálok az Apriliának... Egy bajnok-esélyesnek ilyen motort pfff... A 2. futamban hiába lett 1. ha az első futamban a moci miatt eltolta...
a 690es KTM egy szutyok hulladék fostalicska. Ilyen egy rohadt unalmas motoron még sosem ültem (talán a Transalp). Lehet hogy papíron erős, de nem érezni rajta. Mondjuk csak a SM-hoz volt szerencsém, lehet hogy enduróként más lenne, de ennél még a régi 640LC4 is jobb volt.
én mintha tegnap azt halottam hogy az endurocrossos csávó aki apriliával megy...midnig baja van vele..csomószor beszarik,valami szar a kipufogonál midnig eltörik..ami több mint 2 kiló pótolni...én tuti nem vennék...
Aprilia tesznapon mentem RXV550-el és szerintem nem az igazi a motor. A futómű az jó, de a V2 blokk nem jó terepen, ráadásul túl erős. Terepre 70 LE teljesen fölösleges mondhatni kimotorozhatatlan. A 450es terepre bőven jó, és ráadásul ugyanolyan jól néz ki...
Ja és amíg ott voltam a 4 tesztmotorból kettő lerobbant. (a supermotoknál is kb ez volt az arány)
Ebben igazat adok Dév nek, mert az aprilitől fél mindenki. ebbe azért már kell rendesen tolni a pénzt....nem holmi pár százezres motor
Mindamellett elismerem a technikát az olaszoknál ,és mindig megborsózik a hátam ,ha hallok egy sxv-t elmenni az uccán. amúgy sztem egy 550 V2esnek kb egy ktm 690essel ér fel a teljesítménye!(csakis a teljesítményre gondoltam) Az 525 inkább a 450es környéke
(a véleményem szubjektív, mivel összesen csak a 525öt próbáltam még, apriliához nem volt közöm, szóval inkább csak katalógusokra,tesztekre hivatkozom!)
mivel tud többet....az hogy egy kurvára kiforrott technológia..nem csalódik benne senki...ezzel szemben az aprilia..tök ujj konstrukció..nem veszi senki..mert olasz...és nem bíznak benne..
ja és ne a 450 exc vel hasonlítsd össze...hanem az 525össel
Ez a te véleményed,mások meg pont fórdítva mondják!
Mivel tud többet a KTM szerinted?
Volt szerencsém KTM EXC450R-hez nem rossz,kiváncsi leszek milyen hozzá az RXV550.
köszi,vszeg egy ufo lesz,de még eldől,most nincs sok lóvém,ezeket 15-16-ér árulják újonnan
Vagy a páncélt és a prot ing-et egyszerre használják?
Van olyan páncél ami beépített gerincprotektoros?
Szerintem ezzel nem sértesz meg senkit!
Én szeretem az olasz motorokat,most is egy Gilera RC600-as gépem van,meg van mellette egy Kawasaki KL250-is.
Én a Gileraval teljesen meg vagyok elégedve,jó erős pörgős motorja van,futóműve is jó és a súlyelosztása is.
Igaz 141kg de könnyen kezelhető.
A héten veszem meg az Aprilia RXV 550-et abba számítattom bele a Gilerat!
Ha meglesz megírom róla a véleményemet,perze csak 800km után tudok majd rendes eredményeket mondani mert a bejáratás idejére vissza lesz folytva 23LE-re!
Pedig elpépzelheted!
De ha nem hiszel nekem akkor adok egy telefonszámot,vagyis kettőt és őt kérdezd meg!
Ők foglalkoznak vele computeren 70LE fölé lehet őket beállítani,és persze ez nem tuning.
Tehát a számok 30/3192872 30/3113445 kérdezd meg őket!
Olyan a teljesítményleadásuk szerintük mint a 2T 500-as gépeknek!
Hát tényleg jól visszaolvasgattam.
Nem tudom miért írta azt hogy nem a jobb a felsoroltak között.
Szinte mindenki azt mondja és írja róla hogy sokkal jobb mint az egyhengeres gépek!
Élettartalma is hosszabb,nyomatékban és lóerő szempontjából is veri az egész mezőnyt a KTM525-ig bezárva.
Kezelhetőségétről is ódákat zengenek hogy mennyire jó a súlyelosztással együtt.
Én is utánajártam,felhívtam a Budaőrsi szalont és ott azt mondták nekem hogy a bejáratási idő után 4 beállítás közűl tudunk választani.
A versenybeállítás az 70LE felett van amit csak tényleg versenyzőknek ajánlanak.
A második a 65LE amivel a gyár ki is adja a mocit,nekem is így kellene.
És ha jól emlékszem van még egy 55 és 45LE beállítás is!
Van egy nyomatékgörba is az SXV 450 és a CRF450X között,eléggé meggyöző a teljesítménye!
És az RXV máskép van hangólva mint az SXV elöbb adja le a nyomatékot és nem kell annyira pőrgetni.
A protektor ing-mellényt azért szeretik mert minden rajta van,könyök,gerinc,derék,mell és váll protektor!
Van egy ilyen elado : SPIKO XL méret (rjtam van fotozva,én 183/73 vagyok!) vadi új prot ing i.á 23000 Ft, és van egy kissebb használt 13000Ft és egy felnőtt WIND páncél (használt)6000 Ft!Ha érdekel a 20/3211550 számon hivjál!
akarok venni vagy páncélt vagy protektoringet,sztem ebben a topikban legalább 50 db van rajtatok,
mitől véd a páncél?gerincet pl?vagy vak vagyok de mindíg ezt látom a videókon,persze mert a protektoring alul van ha van,mit vegyek?Sztem protektoring lesz,a páncél rejtély nekem hogy mitől védhet,a kiálló karóktól bokroktól csonkoktól hogy ne fúrják át a melled?
egy rövid összefoglalót írhatna nekem vki
endúrózni veszem,észzel megyek,céllal,A-ból B-be,keresztül mindenen ha úgyjön ki,nem a hepajkodás vagánykodás kedvért,meg ezzel nem is lehet nagyon, de azért húzom neki ha rámjön,eshetek,estem is már,ezért kell most vmi,sztem protektoring a nyerő ugye?
Vannak ezek a lapos gerincvédők ezt is nehéz elképzelni,ha féloldallal esek az elcsúszik oldalra nem?
uj konstrukció...sok betegség
Ja és amíg ott voltam a 4 tesztmotorból kettő lerobbant. (a supermotoknál is kb ez volt az arány)
Mindamellett elismerem a technikát az olaszoknál ,és mindig megborsózik a hátam ,ha hallok egy sxv-t elmenni az uccán. amúgy sztem egy 550 V2esnek kb egy ktm 690essel ér fel a teljesítménye!(csakis a teljesítményre gondoltam) Az 525 inkább a 450es környéke
(a véleményem szubjektív, mivel összesen csak a 525öt próbáltam még, apriliához nem volt közöm, szóval inkább csak katalógusokra,tesztekre hivatkozom!)
ja és ne a 450 exc vel hasonlítsd össze...hanem az 525össel
Mivel tud többet a KTM szerinted?
Volt szerencsém KTM EXC450R-hez nem rossz,kiváncsi leszek milyen hozzá az RXV550.
Vagy a páncélt és a prot ing-et egyszerre használják?
Van olyan páncél ami beépített gerincprotektoros?
Én szeretem az olasz motorokat,most is egy Gilera RC600-as gépem van,meg van mellette egy Kawasaki KL250-is.
Én a Gileraval teljesen meg vagyok elégedve,jó erős pörgős motorja van,futóműve is jó és a súlyelosztása is.
Igaz 141kg de könnyen kezelhető.
A héten veszem meg az Aprilia RXV 550-et abba számítattom bele a Gilerat!
Ha meglesz megírom róla a véleményemet,perze csak 800km után tudok majd rendes eredményeket mondani mert a bejáratás idejére vissza lesz folytva 23LE-re!
De ha nem hiszel nekem akkor adok egy telefonszámot,vagyis kettőt és őt kérdezd meg!
Ők foglalkoznak vele computeren 70LE fölé lehet őket beállítani,és persze ez nem tuning.
Tehát a számok 30/3192872 30/3113445 kérdezd meg őket!
Olyan a teljesítményleadásuk szerintük mint a 2T 500-as gépeknek!
Nem tudom miért írta azt hogy nem a jobb a felsoroltak között.
Szinte mindenki azt mondja és írja róla hogy sokkal jobb mint az egyhengeres gépek!
Élettartalma is hosszabb,nyomatékban és lóerő szempontjából is veri az egész mezőnyt a KTM525-ig bezárva.
Kezelhetőségétről is ódákat zengenek hogy mennyire jó a súlyelosztással együtt.
Én is utánajártam,felhívtam a Budaőrsi szalont és ott azt mondták nekem hogy a bejáratási idő után 4 beállítás közűl tudunk választani.
A versenybeállítás az 70LE felett van amit csak tényleg versenyzőknek ajánlanak.
A második a 65LE amivel a gyár ki is adja a mocit,nekem is így kellene.
És ha jól emlékszem van még egy 55 és 45LE beállítás is!
Van egy nyomatékgörba is az SXV 450 és a CRF450X között,eléggé meggyöző a teljesítménye!
És az RXV máskép van hangólva mint az SXV elöbb adja le a nyomatékot és nem kell annyira pőrgetni.
Van egy ilyen elado : SPIKO XL méret (rjtam van fotozva,én 183/73 vagyok!) vadi új prot ing i.á 23000 Ft, és van egy kissebb használt 13000Ft és egy felnőtt WIND páncél (használt)6000 Ft!Ha érdekel a 20/3211550 számon hivjál!
mitől véd a páncél?gerincet pl?vagy vak vagyok de mindíg ezt látom a videókon,persze mert a protektoring alul van ha van,mit vegyek?Sztem protektoring lesz,a páncél rejtély nekem hogy mitől védhet,a kiálló karóktól bokroktól csonkoktól hogy ne fúrják át a melled?
egy rövid összefoglalót írhatna nekem vki
endúrózni veszem,észzel megyek,céllal,A-ból B-be,keresztül mindenen ha úgyjön ki,nem a hepajkodás vagánykodás kedvért,meg ezzel nem is lehet nagyon, de azért húzom neki ha rámjön,eshetek,estem is már,ezért kell most vmi,sztem protektoring a nyerő ugye?
Vannak ezek a lapos gerincvédők ezt is nehéz elképzelni,ha féloldallal esek az elcsúszik oldalra nem?
nemtod gábornak nem maradt valami cucca 2t kawához?
kipuff,vagy egyén tuning cumó?
kormányodat nem adod el nékem?