Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

máááááááááááááááááááásssssóóóóóóóóóóólllllllllllllddddddddddd
ddd beeeeeeeeeeeee mit írtam vagy mutasd meg hol vann
na kabbe gyíkok én leléptem majd re
és bemásolom hogy mit kezdtél..
az előtt babetta volt
dehát most én vagyok a fasz? te kezdted el a fikázást én csak védem magam őkelme sőőt lese tegezlek.. Uram..
és azelött is azt írtam akkor hol is a kamú? am ha igazm van akkor meg próbálom bebizonytani hogy télleg az..
romettet írtál
Hallod majom gyerek nekem ne írj ilyet mert elmegyek és meg baszom a kis hófehér segged úgy hogy nem bírsz szarni egy évig mert csak potyog belőled a kula.
én mama á nem merek.... ezt a megrázkodtatás hogy egy hülye picsa majdnem elütött a zebrán motorostúl ezt nem élem túl
énse vok külömb
ha ennyire bassza a csőzért akkor mennyen azt kerese ki azt a kurva isrást amikor 1 kibebaszott babettát is írtam ne ... és mit kamuztam? esszem fasszom ,egáll hogy ien emberek is léteznek..
tedd azt zotya jó unaloműzőnek neked..:D:D:
ennyi!
mert kamuzol össze vissza és bassz a csőrét....
nah emberek megvan végre kiszedtem a csapágyakat belőle
de van egy pár dolog amit nagyon nem értek:
miért van az hogy nem j bele az a csapágy amit a neten mindenki ajánlott meg amit az a bizonyos rajz is mutatott?
na meg a másik hogy soha többet nem fogom látatlanba megvenni a mocira a cuccokat hanem megfogom kiszedem a szart oszt beviszem hogy aggyanak ilyet.
most itt állom 2 tűgörgős csapággyal meg 3 db 6004 es csapággyal és leszophatom magam.
na de mind1 majd beviszem hogy vegyék vissza mert még ful ki sincs csomagolva.
röviden ennyi most megyek alkoholizálni
kár hogy léteznek ilyen emberekt.. asse tudja mit írtma de azé lehurrog.. beszaráss
és mi a faszért veszekedsz? tudtad hogy hülyéskedtem nem ? akomeg.....
alap... a ződfülüeket mindig szopatják itt
és még én vagyok a kisköcsög...
hárt bazdmeg akomeg mi a faszomért regéled hogy babettás írásom volt fasszom eldurran
jaah nem nekem nem camping kormány volt rajta hanem street korm. volt fenn.. rávolt heggesztve a a telónyakra... 2 db cső azon a gázkar és a fék..
szerinted majd vissza fogom keresni kis kőcsőg?
nega=NIgger