Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyümölcs kész lesz hétvégére?
sztem a mocival vot a gázz..:s
mintállat
kerker bááze
CCSSSSZZZZZZZ. 1.
EGÉSSSSSSÉG.
Szevasztok helyzet?
most jöttem Győrből Hulla vagyok(élményfűrdőbe)
jaja... 90 es évjáratú mocinál nem tudni hogy mikor cseréltek csapágyat utoljára... de haennyire benn van akkor az nem most volt... szal adj neki!
Jó nagy ütések... Esetleg káromkodás
figy max kiütöd vmivel
na emberek akkor most már tud valaki valami okosat mondani a csapágy kiszereléssel kapcsolatban?
BASSZAMEG... LEITTAM magam teával.....

ja mennyünk máá kóókáárraaaa! legyen már meg a kis mandarinom
Dév nekem megvana Szecsu száma... szal nem kell nyomoznod! az gáz ha 06-90 el kezdődik ?
Csörögj ha mentek valahogy kiszaladok .
Engem kérdez Kókáról. Nem kell bejelentkezni oda mész motorozol, majd jön a jegyszedö emberke fizetsz két rugót és ennyi.
Szasztok crossördögök
lehet de ez nem a forró vízeta kopaszra játék. Hanem ezt mondták nekem mint tipp . Én ezt furcsáltam mert van közöm a vasmesterséghez , de nem is vetettem el. Ezért kérdeztem meg , hogy van e aki ezt használja.
Nagy májer én se vagyok, ne gondold. De a csávó ötletétől felállt a szőr a hátamon. Ha a gumi lyukad ki, kitömi szalmával?
hali szecsu
nemtod hogy műxik a dlog ha kókára akarunk kimenni motorozni?
telefonálni kell vagy valami?
Megadnád a számodat?
Majd ha megyünk ádival csolnokra...jó lenne majd egyeztetni előtte
Nyugi nincs spórolás! De mivel én nem vagyok nagy májer motoros ezért sokat kérdezek azoktol aki viszont azt állítja magárol .
Na tünök.Majd még benézek
Próbáld ki ha meguntad az életed.(mármint az esztergált tárcsát.)
Halihó! Jó annak az anyaga? És ha a felmelegedett tárcsára mondjuk víz fröccsen és megreped? Ha megdöglesz miatta? Megéri? Érdekes, hogy a motortuningra (kipu, csipp, légszűrő) nem sajnálják a pízt, de a féken spórolnak.... Gratulálok
ezt én nem értem?
na egy elég meredek kérdés. Hagsúlyozom , hogy az ötlet nem tölem származik. Van egy másik nagy mágus szerelő fehérváron , Mong Zolee . Ö azt tanácsolta egyik ismerösömnek , hogy ne költsön a tárcsára sokat hanem kemény anyagból esztergáltasson egyet . Ö állítolag igen sok embernek készített igy. Nem tom mennyire meredek ez de én ugy tom , hogy ez speciális összetételü öntvény a keménység és a hőelvezetés véget. Mi a véleményetek?