mondjuk egy jó malacmázsa könnyen megmondja mi a zsír! én is lemérem a lovamat és beírom ide nektek mi az igazság...........mert tele a farkam nekem is a mókusvakításokkal....de most a husaberg a legkönnyebb ....aztán a husky te 510...meg a ktm525 egyformára hazudja magát 114 kilóra ......ill. már a legújabbak 113.8 kilósak...
mindegy meg kell mérni ....de tele mindennel fogom ezt tenni mert az erdőben én se a szárazsúlyával birkózom
Tegnap volt este a tvben ,hogy nézni fogják a motoros fórunokat a zsaruk. És kapásból sm. et villogatták. Úgyhogy ha zsaruk is olvassák akkor hadják békén az endurós, krosszos quados ,csávókat ,lányokat a rendszámos baromsággal.
hancsákgabinak gratula az új vashoz ! és vigyázz magadra vele...........
akkor most te endurózni fogsz vele teljes erőből ? amúgy mert az még nem derült ki számomra , hogy mi az igazi szerelmed ... bár akkor sxv -t vettél volna biztos ha a supermoto a kedvenced... de ki tudja mi a zsír
ja a képeket meg ide is felnyomathatod ...megcsodáljuk paripádat.....
hali
szerintem egyszerű az olaj kérdés: -------r2 +++++valvoline
én már próbáltam ezt a fuchot is és az sem volt rosz
amikor megvettem a mocit akkor mnetem r2 vel 1 dobozzal aztán azóta van valvoline és semmi gond nem volt vele
mindegy meg kell mérni ....de tele mindennel fogom ezt tenni mert az erdőben én se a szárazsúlyával birkózom