Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki KX250 az szép kis jószág.
Gratula hozzá!
Gondolom súlyra takolva 100kg körűl van.
Hát igen ezek a 250-es szőrnyek mennem mint állat!
Nekem idáig KTM GS 250hez volt szerencsém az se rossz.
Csatkai pályán véletlen nem jártatok még?
ez itt ni
80as dt....de jó is volt....
kx 250 em van
Sőt nekem a Simsonom tud 50Le-t!
80-as DT 60LE-vel mi,az ám a nem semmi nekem is kell!
80as Dtje van Faisstnak
Milyen géped van?
hát ja...én gépem is 56-60 között van valahol...de hát gecierős...ezt vagy nagyon sok év mulva motoroznám ki..vagy soha
ja és egy darab letört a dugótetejéből és a gyűrű meg szétverte eléggé rendesen a dugó oldalát és ráadásul még végigrepedt a dugó oldala
majd küldök fel képet
csáóóó
emberek mien dugómárka az hogy ART?
volt benne egy H betű is én a hondára tippelnék ebből de nem tudom mi van
vélemény?
Persze hogy nem,nem is azért írom mert nekem kellene ennyire erőssen a moci!
Én is csak 55LE-re fogom feltenni a gépet,mert mindenki lebeszél a 65LE-ről mert hogy annyira sok kint terepen.
Azt az 55LE-nek ha a 75%-át igazán kitudom motorozni már akkor ügyes gyerek leszek!
srácok én ha fingok 699.,9 Nm nyomaték szabadúl fel..
mindössz 1252 le :D
áá ez az örök lóerőtéma..
50 et se motorozza ki senki...
Most ért a legnagyobb meglepetés az elöbb telefonáltam a Balatonboglári Aprilia szakszervízbe.
Kérdeztem a mestert hogy mennyi a maximális teljesítménye az RXV 550-nek,nem akartam elhinni amit mondott,computeren beállítva a maximásis teljesítményét egészen 78LE-ig lehet felvinni.
És ezt mindenféle tunning nélkül éri el a gép.
De ez a teljesítmény már csakis versenyekre való és így a szervízigénye is nő,mint a Husaberg FE650E-nek.
ez a mondat teccik: "Hidd el csak a fejed fogod majd mindig, egyszer a pénz miatt egyszer meg mert elesel" írta:
ez l essz a jelmondaom thx! Frenky
figy most nincs mert a motorra van férre téve
én tudom hogy lesz ha meg nincs a báttyám ad kölcsön..
Jövőhéten teszek fel róla vidaót mert akkor lesz kiszedve a fojtás a kipufogóból!
naja...nekem juniustól januárig állt a yami amire készlett....
És csak azért mondom mert tapasztalat ,hogy látom sok haverom ,hogy neki is kell aztán csak a garázsban csodálják a technikát mert nincs lóvé javítgatni. Inkább egy megbizható kisebb enduró ,mint egy pénzevő versenymotor. Hidd el csak a fejed fogod majd mindig, egyszer a pénz miatt egyszer meg mert elesel
Cr boy szerintem ne vágj bele ilyen motorba ,ha nincs pénzed semmire ,mert itt minden üzemórára van ,és nagyon gyorsan fogy a megtett idő. És elhiheted nem olcsó mulatság! És ha még ilyennel nem is mentél akkor meg föleg ne egy ilyennel kezd el.
nah már nem kell rá láncszett!:)
király..
jó ár megfontolandó..
5ezer elég kevés egy lánc szettre nem?
thxxxx megnnyit fizetek?