Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segíícs tesóóó
Goo FORGATÁSS:d
jah és ha kell egy kis nyilvánosság,talán tudok segíteni...bratyóm csajának a bratyója,jóban eléggé az rtl es főcsávókkal..szal lehet tudnék segíteni
igazad van össze kéne fogni!O09]
Hi zoozee visszaolvastam ,hogy miként kezdted a storid. Tényleg rtl klubbal dumálsz az esetről ? Tudtommal nincs még ilyen törvény ,hogy motor elvétel . Nálunk is van egy két ilyen erdész példány ,és halászin nem messze történt az eset ,hogy zsinórt húztak az erdőbe ki az erdészek ,és elkaszált egy srácot, de ebből itt már volt botrány, és csináltak nekik pályát. És elvileg motorozásra területet kell kilyelölni az önkormányzatoknak. Legalább is erről volt szó múltkor még... Igazán összekéne fogni már az országban ,az endurós érdekek miatt. Multkor valaki érdek képviseleti topikban felis vetett valami hasonlót. De a ha a tvhez beviszel ilyen anyagot az jó kezdés lenne.
az autó többet rongál mint 1 kibaszott motorr..
autó 1,5-3 tonnáig nőhet és mű a tököm telivan a sok .. rendörrel hogy má mindent tíltanak inkáb a rabálsokkal mint velünk foglalkozzanak.. verjem szét az összenek a cipó száját..
veszek 1 trial motort azt átmegyek a kocsijukon azt széjje füstölöm az agyukat hülye szarok..
de télleg meg teszem.
1 szer meg kéne csiálni hogy 1 nagyon nagy Endurocross talit csinálni ! nem mernének oda pofátlankodni a kis gecik...
I LOVE YOU ENDUROCROSS
hát én akkor ezt már télleg nem értem, mit lehet meg hol?!?!
egyáltalán szabad még valamit csinálni motorral vagy már lassan azis szabálysértés meg rongálás ha lemész a betonútról?
erdőbe sose max pályán vagy főldúton vagy enduró pályán:
eszeteknél legyetek ne motorozzatok az erdőbe!
jövő héttől mordájjal fogok mocizni menni
Beszótáá? puffffffffffffff:D
azt kapjanak el.. ha akarnak:D
figyelj ha kérik a jogsit az úton meg a papírokat akkor oda bizony vonatkozik a kresz ...de akkor mehetsz is meg el is tévedhetsz rajta ! na de ha behajtani tilos az csak 1 szabálysértés ...annak ellenére , hogy ilyen táblát se láttunk......sőt semmilyet se csak a védetttáblát ...de oda meg nem mentünk be direkt ...a kerítésen kívül vannak lefotózva a gépek is ...ki volt szakadva a kerítés kb. 3 méter hosszon
és ennek ellenére se mentünk be , hogy megkönnyítsük továbbhaladásunkat...........úgyhogy be lehet kapni a fa@omat!

viszont ezért kaptak el mert nem mentünk be a kerítésnél a szupervédett területre a könnyű uton és inkább szoptunk egy szar kerülőúton vesztünkre ! érdemes volt?
a gond az hogy a rendőrök így is úgy is nyernének ....UTÁLOM MIND1IKET TSZT. KIVÉTELNEK..
1 az ha jogsid van mocit nem vehetik el 2. ha nincs jogsid akkor se ...
deh a csekket kikűldik.. nekem is ezt tették..
ja és mielőtt megkérdezed és egyben innen üzenem minden csicska kisbuzinak , hogy miért nem menekültünk ? /azt nekik fog majd kelleni/
hát azért mert a magyar erdőben ami minden magyaré...nem csak az övék hogy kedvükre szétlophassák / egy magyar állampolgár magyar törvényeknek megfelelően rendbe papírokkal , rendszámos , súlyadós ,regadós, biztosításos, világítós utcai motorral , érvényes hivatalos jogsival, sisakkal, eltévedve.... hova a faszba kéne , hogy meneküljön ? miért?
egy szabálysértés miatt ? na na vicceljetek!
egy ilyen motorból az állam közel 700.000-800.000 ezer forintnyi áfát meg regadót, illetéket ..hasznot húz le az emberről és ezt elfogadják sőt követelik de nem mondják hozzá , hogy ne fizess mert ezzel nem motorozhatsz !nem kell a pénz mert ezt csak a vitrinbe nézegetheted ! hát az apjuk faszát a sok ingyenélő naplopó tróger fasznak! tisztára meghülyültek ezek?
eltévedtünk és álltunk ill. éppen indultunk volna
De hogy is volt pontosan ez az egész? Mármint amikor elkaptak
szewasztok !
na este összefutottam egy "természetvédő" madárral ..... ahogy kihallatszott a beszédéből nem lennék a helyébe, folyamatosan hülyeségeket beszélt .........megpendítettem husángos elbújós motorosnakszaladós trükkjüket mi a véleménye róla és még el is mondta a a marhája , hogy az emberélet fontossága az nem mindenek felett van beléjük programozva !/hát ilyenek ennyi aggyal/.... a probléma ami még komoly , hogy a rendőrök/szervek az erdőben passzívan viselkedtek velünk, inkább röhögtek mint geciztek volna ....de bajként megjegyzem ezeket a husángos dolgokat ők is látták és szerintem meg kellett volna akadályozni őket ebben mert legalább annyira fontos ez is az erdőben , hogy ne menjenek egymásnak az emberek mint a nem motorozás ......vagy ne szóljanak mondjuk ránk ha véletlen mi is hasonló módszerekben válogatunk a frekventált helyeken ...........ha nekik szabad alapon előbb-utóbb kiegyenlítődik a természet ökoszisztémája ez is elgondokodtató szerintem ! és még meg se sértődhet senki mert a génjeibe van az emberiségnek főleg , hogy ez egy természetes reakció mert ők kezdék...és ugye a természetet nem lehet megerőszakolni ...így működik..!
ja és végülis nem másította meg a beszélgetés tartalma azt a nézetemet , hogy ezek az emberek ritka nagy hülyék!
tisztelet a kívételnek , de azt nem láttunk a pilisben pedig kb. ötvenezer hektár !
ja és erre van pénz de a gyilkosokat nem bírják keresni megfelelően......ja és azokat meg se üthetik ...hát egy nagy vicc az egész .... de történtek már csodák úgyhogy senki ne csodálkozzon alkamasint!
mint ahogy az örkérvényű kínai közmondáson se miszerint "aki kardot ragad, az kard által vész! "
csöcst mindenkinet
na összeszámoltam 60-ból lessz full jó a gép...ebbe bennevan a dugattyúszett,hengerfúrás,új kézvédők,új guma hátulra,hátsó szerszámos tatyó hogy eltakarja azt a kis 3 cm es részt ami a hátsó sárvédő és az ülé között van mert sehogy sem bírom eltüntetni..ha valainek valami ötlete van akkor ne kíméljen , ja még a hengertömítés is és így 60 pénz
jó téged látni
Jól láttad. Mondjuk így sem jelentkezik senki, én meg kicsit kipofoztam most, úgyhogy egyenlőre marad..
Videómról valami kritika ?
kedvesssssssssssssssssssssssssssss
hátrány: nem az enyém
előny: a tied
Srácok mi a véleményetek az 1995 ös honda crről? jövőhéten megyek a sajátomért
és kéne tudnom, mi a hátrány?
-
-
-
Előny
-
-