Azért mert én terepen szeretek motorozni nem pedig a műuton.
Oda nem versenyendurót vennék!
Le is van írva a használati útmutatóban hogy ez a moci nem műútra való közlekedésre való!
Ez a pontos leírás:
Kérjük tartsa szem előtt, hogy ezek a motorkerékpárok nem valók utcai használatra. A sebességáttételek, a hűtés, a felfüggesztés beállítása, a fékrendszer és a motor erőleadása mind versenyzésre vannak tervezve és felkészítve és ezek a használati körülmények a versenyeken nagyon eltérőek a közutakon történő használattól.
Nem akarom mert csak a lámpával együtt lehet levenni!
Azt meg rajtahagyom,lehet rá venni másik lámpát ami 30E Ft de most elég rendesen kiganyéztam magam alól a moci megvételével.
Teljesen máskép viselkedik,ezek az 550-ek 65LE-ök!
Sokkal nagyobb a nyomatéka a két henger végett ha jól tudom 70Nm.
3000 fordulattól már igen szépen muzsikál és 13500-a vége.
Ráadásúl könnyű is az EXC450R-nek van ekkora súlya 113kg.
Nagyon hírtelen ugranak vigyázni kell velük.
az biztos
amugy egy 250 2t is csak tudás mellet kezelhető, ezt krosszpályán értem
Mert felháborítanak azok kemény motoros legények, akik 250 2t-vel járnak, de a powert csak a hosszú egyenesekben hallod nyitni
Pályán még egy 80-as is sok lenne nekik.
Oda nem versenyendurót vennék!
Le is van írva a használati útmutatóban hogy ez a moci nem műútra való közlekedésre való!
Ez a pontos leírás:
Kérjük tartsa szem előtt, hogy ezek a motorkerékpárok nem valók utcai használatra. A sebességáttételek, a hűtés, a felfüggesztés beállítása, a fékrendszer és a motor erőleadása mind versenyzésre vannak tervezve és felkészítve és ezek a használati körülmények a versenyeken nagyon eltérőek a közutakon történő használattól.