Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt elszoptad hülyegyerek haggyad békén te csicska azé vedd má észre névtelen adattalanúl írsz a cr nem ilyen fasz mint te! a cr jócsávó
Igen Én vagyok Te... De mostmár le kell állítanom magam és döntenem kell a nickek közt... Jah bizonyítsd be, hogy nem Én vagyok Én
a nagy faszt én vagyok én:D:DD:D
Hát te Nemértem miért szórakozok ezzel a nick váltogatással...
kivagy?
cock sucker
Talán ez még jobb...

Üdv: Cr_Boy
Cr_BoY
nah srécok mielött leszólna valaki hogy miért van már megin uj nevem...
EZÉRTazért van mert a Boy azonnal leríróla hogy 14-15 éves ember az illető igaz én is annyi vagyok de nem baj szóval léccives ne basztassatok ilyenekért thx...
vagy egy ugratásból át az egész pályán
Hát a franc se tudja. Lehet akkora a szél már hogy átfújna a következő lemenőbe azt máris spórolnánk 1 mandínert.
schüll
jó lenne most mocizni egyet csolnokon
tuti nem fujna el a szél a hátsó leugrónál
már óbudán is durvul a helyzet...akkora orkán van mint a geci....minnyá jön a jég is
Esztergomban már bedurvultak a dolgok
Nincs mit Itt csak most kezdett el esni
höhö ideért!
Kösz Csana, de elég lett volna fele ilyen durva is
Aha jó kis videó,az enyém valamivel halkabb a tietekénél!
Igaz hogy hétfőn már ez is hangosabb lesz,majd teszek fel ról a videót!
vörös jelzést adott ki a meteorolgia...gecidurva vihar lesz aztmondták...persze nem így fogalmaztak
Ok igyekszem
Itt már tiszta szürke minden és elég nagy a szél is.....most pakoltuk össze muterral a teraszt mert a terítőket mag párnákat már vitte a szél...
nem,de ha nem nagy kérés küld ide az esőt
Cső! Úgy tűnik lesz 1 kis esssőzés mer itt Egomba olyan fekete felhők vannak......Fesztergomot jól elmossa majd...de legalább nem lesz por! Felétek nincs semmi viharos cucc?
olyannal kell menni aki ért hozzá vmennyire....ennyi
nah vagyok..
srácok elmondjátok nekemm itket érdemes átnézni a crossokon?