Hát nemtom bennem valamilyen 4es maradt meg:Dén 120-al ereszkedtem...előzéskor néha belecsúsztam a 130ba..légszűrőt már akkor kitakarítottam amikor ezt kezdte csinálni...a hézagellenőrzőt meg nem találtam meg mert apa elrakta vhova...
Nekem inkább arról a kopresszióról mesélj.
A 0,04 és a 0,09 is irreálisan kicsi. Gondolom 4 és 9 tizedre gondoltál, nem? 0,4mm 0,9mm
Rosszul induláskor meg gyertya+légszűrő tisztítás evidens lenne nem?(hézagellenőrzéssel)
Wow 6,9l-es átlagra jöttem ki horvátország , autópálya, 140km/h, MX3.
A legeslegeslegfontosabbat kihagytam . Teletankoltam mielőtt indultam kecelre(oda vissza 54km)és mikor visszaértem 3,14litert tankoltam!Szóval 6,2l körül jöttem ki hosszú távon...városba meg 8-10
Szevasztok!
Nah voltam kompressziómérésen: folytószelep zárva:8bar, nyitva: 9,2bar. Szerintem 1000km aztán cserés lesz a dugeszom...szerintetek?A másik: azért nem indult hidegen a motor mert a 0,04es gyertyahézag helyett 0,09es volt +rohadt szutykos volt a benzinszűrő, pedig amikor megvettük akkor is ki lett takarítva és mindig ugyanazon a kúton tankolok
majdnem én is megvettem csak hát 89es....4kilóért sok volt. aztán majdnem Geriét vettem meg,de az meg összevissza lett hegesztgetve,srác egyik nap panaszkodott nekem hogy a hátsó gátlóból a rugó beleér a lengővillába és állandóan nyikorog meg minden,mondjuk neki most meg halt a váltója csak 3 és 4 van...
enegem a maszek huzot le az aprilia szerviz tulaja meg ismerösöm szal csak nem
na a lényeg amit tudok haweromnak nem küldte el az elözö tulaja a törzskönyvét a gépnek és nekem most kéne mert akk nem álok át 4 kjerékre hanem amradok még 2 ön de 50 esként használni bátorság igaz bátor vagyok de edig nem fogtak meg most majd jön egy köcsög yard azt magyarázd emg neki ho ez 50 es
polini amúgy a viktor nagyon sok alkatrészt adott hozzá anno,amik hát elvesztek ...gondolom abból is kivette a pénzt az előtted lévő tulaj!nem kell ezekre polini,nincs értelme...aprilia szervízt meg felejtsd el mert nem értenek hozzá és lehúznak,maszekhoz vidd...
Hát ez a vas már 1 éve itt van csornán ezelöt haweromé volt aki verseny cross célokra használta és a 160 as bulini henger kicsit csunyán szét ment most csináltatam meg most pedig valoszinü hogy a vizpumpa szimering adta meg magát most még van rá egy kis tartozásom azt ki let fizetve útána felviszem györbe aprilia szervizbe és megkapja a legjobat amit érdemel
hmmm Engem egyrészt meg gyöztél de nem ismered közelebröl azt bizonyos "Viktort" tehát e-mail msn -cim v vmi? amugy meg a motor mostani gazdája én volnék.....
igen...sőt európai bajnokságokban sokon akra van. 4t-ről beszélek.
usaban a gyári kawa csapatt mögött is ugye a pro circuit van...így elég komoly és valós fejlesztésekre futja a büdzséből. 250-450 4t
nekem nagyon baráti árat mondtak a kawára....pláne ha tudjuk, hogy a pro circuit igen odafigyel a zöld márkára.....így kb a legjobb rendszer ami létezik rá.
de aztán mégsem vettem meg
Nekem inkább arról a kopresszióról mesélj.
A 0,04 és a 0,09 is irreálisan kicsi. Gondolom 4 és 9 tizedre gondoltál, nem? 0,4mm 0,9mm
Rosszul induláskor meg gyertya+légszűrő tisztítás evidens lenne nem?(hézagellenőrzéssel)
Wow 6,9l-es átlagra jöttem ki horvátország , autópálya, 140km/h, MX3.
Ha igen megadhatná az elérhetőségét.
Nah voltam kompressziómérésen: folytószelep zárva:8bar, nyitva: 9,2bar. Szerintem 1000km aztán cserés lesz a dugeszom...szerintetek?A másik: azért nem indult hidegen a motor mert a 0,04es gyertyahézag helyett 0,09es volt
na a lényeg amit tudok haweromnak nem küldte el az elözö tulaja a törzskönyvét a gépnek és nekem most kéne mert akk nem álok át 4 kjerékre hanem amradok még 2 ön de 50 esként használni bátorság igaz bátor vagyok de edig nem fogtak meg most majd jön egy köcsög yard azt magyarázd emg neki ho ez 50 es
bubba
nem ma kezdte.....
na jó éjt
usaban a gyári kawa csapatt mögött is ugye a pro circuit van...így elég komoly és valós fejlesztésekre futja a büdzséből. 250-450 4t
nekem nagyon baráti árat mondtak a kawára....pláne ha tudjuk, hogy a pro circuit igen odafigyel a zöld márkára.....így kb a legjobb rendszer ami létezik rá.
de aztán mégsem vettem meg