Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50-60 hazáig....
Ja, tiszta állat kamikázék
látom ac pumpa kibírta !
Kígyóvadász kisfiad nadon jó fej, gratula hozzá!
Álmenők, mi? Vazzeg kifelé is meg kellett küzdeni a geccó Waresszal, hogy elvigyen minket motorozni. Kösz a méltatást, jólesik . Jó nektek, hogy közel laktok a pályához, nem 3 óra oda és 3 vissza az út. Megyünk máskor is, ha tehetjük és elég meleg van!
az a baj , hogy a rajtnál odapattintanak neki nagyon és mikor odarepülnek a kanyarhoz annál a sebességnél geci profin de agresszíven kell belekényszeríteni ebbe a farolásba a motort ami szerintem az elején rémisztő lehet ....
Csak arra kell. A jobb a lábtartón van végig, hiszen balra kanyarodnak
most lehet baromságot mondok,de én minden faszin sima utszai cipöt láttam csak a bal lábukon volt az a bizonyos vaspapucs
oké Bár nemtom belőlem igen csak diétás menű lenne......
Azt elhiszem. Basszus, ezt is nagyon kell tudni. Nincs fék meg sebváltó, csak gáz meg kuplung. Vasalt csimma, oszt hajrá. Sztem összeszarnám magam a pályán
hát nem akartam erőltetni gondoltam ezek nem barátkoznak velem ....de amúgy nyugodtan gyere/gyertek oda max. megeszünk
jaja....énis azt hittem,hogy nem lehet olyan nehéz elrakni keresztbe aztán végig ugy menni kanyarba,viszont amikor megláttam,hogy mint a puskagolyo elértek a kanyarhoz aztán megfektették a vasakat,kicsit néztem
Mér ne mondtad h mennyünk oda? Akkor oda mentünk vlna......ok legközelebb tuti odamegyek ha észlelem a jelenlétedet
Basszus, király lehetett. A salakozás pont az, ami eccerűnek láccik, de nem az. Nekem, aki balkezes meg pláne nem. Én fordítva mennék a pályán...
miért nem jöttetek oda ..bár én is odamehettem volna csak nekem a gyereket kellett kinttartani a patakból legközelebb ha nem jössz oda akkor megverlek
Csá ! Jaja jó volt a mai csolnok rideee......talákoztunk Zozzéval meg Faistal is
Csá mindenki!
vagányul isteni hanglyuk,ahogy meg teszik keresztbe olyan 80as tem ponál,valami félelmetes(a tulzott keresztekböl volt is pár zako)....nagyo zsir volt jövöhéten pedig megyünk "tesztelésre"
már alig várom mert 14-17év közötti fiatalok jelentkezhetnek salakmotorozni és ha ugy látják a nagyok h vágja a témát,akkor még lehet belöle valami
mondjuk nem mintha én esélyesnek tartanám magam,de nem is izgat, a lényeg,hogy csapathatok egy 500as géppel pályán mert egyszer már mentem egyel de közuton és ott fék nélkül nem volt valami élvezetes
szewasztok skacok!
Mer ilyet én csak tévében láttam eddig
Mesélly! Hogy szólnak élőben?
Szasztok.Voltam ma Debrcenben a salakmotorversenyen(életembe elöször),nagyon karaj volt
Van ez így. De még csillió időd van gyakorolni. Én tavaly, 37 évesen kezdtem komolyabban offródozni
egyik asztalost úgy elbasztam...rövid lett az ugrás és egy csőrös lett belőle
nekem most így elsőre a leérkezéssel voltak gondjaim,de aztán belejöttem