Álmenők, mi? Vazzeg kifelé is meg kellett küzdeni a geccó Waresszal, hogy elvigyen minket motorozni. Kösz a méltatást, jólesik . Jó nektek, hogy közel laktok a pályához, nem 3 óra oda és 3 vissza az út. Megyünk máskor is, ha tehetjük és elég meleg van!
az a baj , hogy a rajtnál odapattintanak neki nagyon és mikor odarepülnek a kanyarhoz annál a sebességnél geci profin de agresszíven kell belekényszeríteni ebbe a farolásba a motort ami szerintem az elején rémisztő lehet ....
Azt elhiszem. Basszus, ezt is nagyon kell tudni. Nincs fék meg sebváltó, csak gáz meg kuplung. Vasalt csimma, oszt hajrá. Sztem összeszarnám magam a pályán
jaja....énis azt hittem,hogy nem lehet olyan nehéz elrakni keresztbe aztán végig ugy menni kanyarba,viszont amikor megláttam,hogy mint a puskagolyo elértek a kanyarhoz aztán megfektették a vasakat,kicsit néztem
vagányul isteni hanglyuk,ahogy meg teszik keresztbe olyan 80as tem ponál,valami félelmetes(a tulzott keresztekböl volt is pár zako)....nagyo zsir volt jövöhéten pedig megyünk "tesztelésre"
már alig várom mert 14-17év közötti fiatalok jelentkezhetnek salakmotorozni és ha ugy látják a nagyok h vágja a témát,akkor még lehet belöle valami
mondjuk nem mintha én esélyesnek tartanám magam,de nem is izgat, a lényeg,hogy csapathatok egy 500as géppel pályán mert egyszer már mentem egyel de közuton és ott fék nélkül nem volt valami élvezetes
már alig várom
mondjuk nem mintha én esélyesnek tartanám magam,de nem is izgat, a lényeg,hogy csapathatok egy 500as géppel pályán