Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem pofázik a nagyoknak és vigyázba áll!
Itt van pár kép Csanaki
A többieknek a képeimről mi a véleményük?
na ! azért én nem ilyen barátságosan szóltam ám hozzád
Az alkoholos motoroknak magasabb a kompressziója, mert a keveredés után elpárolgással hűti az égésteret; később következik be az öngyulladás. Meg több üzemanyag is kell alkoholból, mert kisebb az égéshője; más arányban keverve adja le a csúcsteljesítményt. Benzinhez sztem át kell fúvókázni, meg kisebb komp. viszonyt csinálni bele. Rövidebb hajtókar, más dugó, hengerfejet átdolgozni, ilyesmi.
feljön gázra is,amúgy nem volt olyan nagy,de leszophatod a faszomat 16/43as áttétellel
így könnyű ott van előtte a nagy dobbantó
Ma sikerült egy jó nagyot perecelnem a géppel!
A bal karom és főleg a csuklóm fáj elég keményen,bár a lábamat is sikerült jól bevernem a bokám bedagatt.
A mocinak szerencsére nincs nagy baja a hűtő nyomódott meg egy picit,markolat szakadt el és a matrica karcolódott meg kb:ennyi.
Veszek rá jövőhéten egy hűtővédőt és egy pár kézvédőt még.
Méj jó hogy rajtamvolt a bukó mert a fejem szétört volna apró darabokra,totál belefejeltem a kemény földbe,csak úgy csattant kobakom!
mennem kell legyetek rosszak bye bye
nekünk is virult a képünk
tok jo ezzek a talik zsir ma Dublinba vegre nem eset az eso keresek Cross boltot es egy versenyt is meg nezek
köszi Kori
jo a vidi cool sm talizsir
mindenkienek mondom, hogyha a kormany folott repul at akkor ne nyissa ki a szajat a csodalkozastol, mert meg jol meg is harapja az erkezesnel
akkor semmi....valami oylan hőálló rozsdagáltó szart keresek...ami nem ég le
próbálgattam ma a kerekezést
A végeredményre vagyok kiváncsi,nem a félig kész tubádra.
És mi lesz a polírozott csővel?Hárcsak azért is mert nincs az a lakk ami nem égne le róla.
Hogy kinek mi éri meg azt mindíg az elhatározás szabja meg.Minden esetre ez a motor nem 95 ös hanem 93-as.
Csá emberek! Olivér majd rólam is rakhatnál fel 2 normális képet csolnokról Kössz.....(nekem még nincsenek meg)
Gyorsan kérek róla képeket
olyan lesz mint ha bekrómoztam volna
300 exc Azkéne még nekem gyerek
pár perc munka
többit majd holnap...vasárnap van...nem akarom zargatni a népet ahangos flexel
csak azt a kis részét csináltam meg..többit nem
igy lecsiszolom az egészet..aztán meg mehet a polír
Akkor ez 1veszélyeztetett ritka faj (papagáj motorok... )
Fiú vagy kislány?
Grat a csemetéhez