Az alkoholos motoroknak magasabb a kompressziója, mert a keveredés után elpárolgással hűti az égésteret; később következik be az öngyulladás. Meg több üzemanyag is kell alkoholból, mert kisebb az égéshője; más arányban keverve adja le a csúcsteljesítményt. Benzinhez sztem át kell fúvókázni, meg kisebb komp. viszonyt csinálni bele. Rövidebb hajtókar, más dugó, hengerfejet átdolgozni, ilyesmi.
Ma sikerült egy jó nagyot perecelnem a géppel!
A bal karom és főleg a csuklóm fáj elég keményen,bár a lábamat is sikerült jól bevernem a bokám bedagatt.
A mocinak szerencsére nincs nagy baja a hűtő nyomódott meg egy picit,markolat szakadt el és a matrica karcolódott meg kb:ennyi.
Veszek rá jövőhéten egy hűtővédőt és egy pár kézvédőt még.
Méj jó hogy rajtamvolt a bukó mert a fejem szétört volna apró darabokra,totál belefejeltem a kemény földbe,csak úgy csattant kobakom!
pár perc munka
többit majd holnap...vasárnap van...nem akarom zargatni a népet ahangos flexel
csak azt a kis részét csináltam meg..többit nem
igy lecsiszolom az egészet..aztán meg mehet a polír
A többieknek a képeimről mi a véleményük?
A bal karom és főleg a csuklóm fáj elég keményen,bár a lábamat is sikerült jól bevernem a bokám bedagatt.
A mocinak szerencsére nincs nagy baja a hűtő nyomódott meg egy picit,markolat szakadt el és a matrica karcolódott meg kb:ennyi.
Veszek rá jövőhéten egy hűtővédőt és egy pár kézvédőt még.
Méj jó hogy rajtamvolt a bukó mert a fejem szétört volna apró darabokra,totál belefejeltem a kemény földbe,csak úgy csattant kobakom!
És mi lesz a polírozott csővel?Hárcsak azért is mert nincs az a lakk ami nem égne le róla.
többit majd holnap...vasárnap van...nem akarom zargatni a népet ahangos flexel
csak azt a kis részét csináltam meg..többit nem
igy lecsiszolom az egészet..aztán meg mehet a polír
Grat a csemetéhez