Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudod, hogy olasz dugót raknak bele?Lehet, hogy japcsit
Megyek már csak nemtalálom a pénztárcámat ........ja nincs is bocs akkor ezt buktad
Olaszdugó.(gyári)
Köszi a tanácsot!Akkor mondj nekem jó olasz dugót...megtudakolom hnap annak is az árát
Már nagyon rég óta vagyok ebben a pozícióban...siethetnél
Szasz Sutyerák.
Ha a gépkönyv 8-as gyertyát ír a motorodhoz,akkor rakj bele olyat.Csak akkor kell magasabb hőértékű bele ha szörnyű melegben, igazán extrém körülmények között használod pl. Dakar
Az a dugószett 7500-ért....Ha tényleg annyi akkor rakd össze a két kezed és menj el vasárnap templomba.
De az tuti hogy sosem lesz olyan mint egy gyári, vagy egy Athena.
Én személyszerint kissé elfogult vagyok a proxxal kapcsolatban,igaz negatív irányban.Már fürödtünk be többször a termékeikkel,amik állítólag mostmár igen jó minőségűek,De én mégsem bízom ilyen vakon abba a fene nagy precizitásban.
Aztán meg Olasz motorba Olasz dugó dukál!
Mindjárt de addig álj féllábon és erössen nézz balra
Hát én is...Még van 1000-1500 km-em hátra, de értesítelek ha megröténik a csere.Ha megszponzoráltok 5k-val akkor a héten kicseréltetem
Kiváncsi leszek arra a 10000ft -os dugo szettre
Akkor 1 10esből megúsznám...apa autószerelője olcsón szétkapná nekem.
2-3000ft kb..
És az még mennyi hozzá?Onnan rendeltem az NGK gyertyát is...ma megrendeltem hnap 11re itt van b10eg 2200ft
Ha ez szett az jó ár(dugo-gyürü-csapszeg)proxnál(a japántipusnál tutti)a felsö tügörgö az nincs a szettbe benne.
Nem dugó+gyűrű+ami kell még...én is néztem nagyot...mondom neki olyan 15re saccoltam
Ja bocsi csak gyürü az lehet..
Ott nézte a csávó előttem a rendelőkéjéből, az volt odaírva h prox mittoménmi rs125 gyűrű meg ami kell még
Az tul jó vagy nem prox vagy nem annyi az ár...
7500-at mondtak az rs125be való Prox dugóra(ugyanaz a blokk)az jó ár?
Szeva szecsu!
velem is foglalkozz plz
Ádi gyere nyugodtan.Utánakérdeztem,és az amatőr kategóriában mehetsz helyben váltott"D" licencel.A profik közé sajnos nem sikerült berakni
Pedig az igazi állmenők ott kéne hogy próbálkozzanak
Szakik!
Ngk r br8 gyertyát ír bele a service manual, de most 10es van benne...és gyertyát kéne vennem. A kérdésem, hogy 8ast v 10est vegyek bele?
alakul...
Sikerült beszélnem a sráccal megkérdezi a Natixot hogy kölcsönadnak e mocit neki hogy megcsinálja a mintát a hűtőről.
Ha beleegyezik a Nagy tomi akkor mehet a móka.
15E-ből csinálná meg nekem is!
Jobb mert a gyárinál erőssebre csinálják és egy 8E Ft-al jobb az ára is.
Köszi!
Egy exc-re valót hírdetnek 15-ért a képes motorban, nem tudom, hogy ő gyártja-e; régebbi hirdetésben mintha ilyet olvastam volna: hűtővédők készítése minden tipushoz.
06-30/240-2317
és robi.termol@t-online.hu
Egy próbát megér...