Szasz Sutyerák.
Ha a gépkönyv 8-as gyertyát ír a motorodhoz,akkor rakj bele olyat.Csak akkor kell magasabb hőértékű bele ha szörnyű melegben, igazán extrém körülmények között használod pl. Dakar
Az a dugószett 7500-ért....Ha tényleg annyi akkor rakd össze a két kezed és menj el vasárnap templomba.
De az tuti hogy sosem lesz olyan mint egy gyári, vagy egy Athena.
Én személyszerint kissé elfogult vagyok a proxxal kapcsolatban,igaz negatív irányban.Már fürödtünk be többször a termékeikkel,amik állítólag mostmár igen jó minőségűek,De én mégsem bízom ilyen vakon abba a fene nagy precizitásban.
Aztán meg Olasz motorba Olasz dugó dukál!
Ádi gyere nyugodtan.Utánakérdeztem,és az amatőr kategóriában mehetsz helyben váltott"D" licencel.A profik közé sajnos nem sikerült berakni
Pedig az igazi állmenők ott kéne hogy próbálkozzanak
Sikerült beszélnem a sráccal megkérdezi a Natixot hogy kölcsönadnak e mocit neki hogy megcsinálja a mintát a hűtőről.
Ha beleegyezik a Nagy tomi akkor mehet a móka.
15E-ből csinálná meg nekem is!
Jobb mert a gyárinál erőssebre csinálják és egy 8E Ft-al jobb az ára is.
Egy exc-re valót hírdetnek 15-ért a képes motorban, nem tudom, hogy ő gyártja-e; régebbi hirdetésben mintha ilyet olvastam volna: hűtővédők készítése minden tipushoz.
06-30/240-2317
és robi.termol@t-online.hu
Egy próbát megér...
Ha a gépkönyv 8-as gyertyát ír a motorodhoz,akkor rakj bele olyat.Csak akkor kell magasabb hőértékű bele ha szörnyű melegben, igazán extrém körülmények között használod pl. Dakar
Az a dugószett 7500-ért....Ha tényleg annyi akkor rakd össze a két kezed és menj el vasárnap templomba.
De az tuti hogy sosem lesz olyan mint egy gyári, vagy egy Athena.
Én személyszerint kissé elfogult vagyok a proxxal kapcsolatban,igaz negatív irányban.Már fürödtünk be többször a termékeikkel,amik állítólag mostmár igen jó minőségűek,De én mégsem bízom ilyen vakon abba a fene nagy precizitásban.
Aztán meg Olasz motorba Olasz dugó dukál!
velem is foglalkozz plz
Pedig az igazi állmenők ott kéne hogy próbálkozzanak
Ngk r br8 gyertyát ír bele a service manual, de most 10es van benne...és gyertyát kéne vennem. A kérdésem, hogy 8ast v 10est vegyek bele?
Ha beleegyezik a Nagy tomi akkor mehet a móka.
15E-ből csinálná meg nekem is!
Jobb mert a gyárinál erőssebre csinálják és egy 8E Ft-al jobb az ára is.
06-30/240-2317
és robi.termol@t-online.hu
Egy próbát megér...