Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, én még géptelen vagyok...
öreg is ül a motoromon,de én is elég passzív lettem. Valaki kézenfoghatna és elvihetne motorozni!
bandi majd jövőhét hétvégén akár már monoron is csapatatnánk eggyet vagy akár nálunk is summeronehouse on
csáóóóóóóóóóóóóóó
holnap megyünk a kx-ért
váltanék má én is, de maradok a kátéjemnél, anyagi okok persze. Meg amúgy is mi a fasznak venném meg azt a fasza 2005-ös rm 250-et? Esni kelni ezzel a zsír kis sx-el is lehet. Meg még ez is sok néha... ha már 2 órán keresztül tudom nyelezni, hogy csapágyas vagy hengerfejes legyen, majd akkor veszek veszek egy cr500-at vagy egy oldalkocsis Maico-t ! Sokkal költséghatékonyabb: két ember egy motor!
Szal, hátha megszalad a volvós karrierem és a pénz mellé időm is lesz, akkor beruháznék egy ilyen vagy egy 4T sárga ördögbe.
Srácok!itt van az új moccc!
itthon fexek nemhogy motoroznék
ahh bazzmeg kiment a térdem elcsesztem az egész hétvégét meg kitudja mennyi időt még
szewa !na mi ez a pangás ? meghaltatok?
hétfőn meg meek a yardokhoz... berendeltek kihallgatásra az ellopott irataim miatt
jó hír ... megegyeztem a csákesszel... intézi a hitelt kedden csörög ... és röpülök miskolcra ktm estül... visszafele meg xt s tűl
csáó... miez a punnyadás?
én mégis a crosscsizádról meg a sisakodról foglak megismerni mikor leszállsz a vonatról bennük!
na zoze skypon nem vagy fenn...irom ide,reggel,piros nike baseboll sapkaába és piros pulcsiba leszek,hogy könnybb legyen a beazonositás
szeva
szewasztok!
oksa
zoze majd a skypedat skubizd+
el lett adva.
és a régi blokkal mi lett?

Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
és milyen igaz
ez üzletre lett véve...helyette jól bebuktuk sorban jöttek elő a hibák amik nem voltak belekalkulálva...pl új blokk
Akkor menj a hétvégén templomba és dobj egy ötöst St.Petinek.
Ilyenkor látni hogy mennyire igaz az a mondás hogy "az ember egy motornak kétszer örül igazán,egyszer mikor megveszi és egyszer amikor végre sikerül eladni"
Csak nem, egyszer elég volt…