Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már is Barátok Közt
estéket!
ha minden igaz holnap kijutok itt a közelbe van egy kis pálya, és csinálok pár felvételt!
hú mindjárt barátok közt vazze!
szewa mindenki !
hogyhogy?
bocsi a kép lemaradt !
Hello ! eladó egy cross mellvért és egy cross mez csak pár alkalomal használt ! az ár 15000Ft (10000Ft a mellvért, 5000Ft a mez )

e-amail cim: motoros-tomi@freemail.hu
msn : crossmt5@freemail.hu
Helló mindenki! Eladó a Derbim és cross pályán jol ment!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Meg van a hengerfejtömítés
aha, hát nem tudom, meg kell nézni és kiderül hogy mennyire egy jolkinéző szarról van szó, úgyis csak akkor derül ki igazándiból. Babonából nem rakom be a kiszemeltet, na meg képről ugyse látni a hangját .
Én is néztem hogy 96tol külsöre nagy változás volt, gondolom a bele se maradt érintetlen....
egyébként én 25ösről beszélek....gondolom ott hatványozottan igaz, hogy sok a szétforgatt, baszott időbe dugotcserélni, ugyhogy olcsonmegbuhert szar.
Mindenesetre drukkoljatok hétvégén, hogy ne egy fos legyen....
Ez a pénz hozzátevős dolog meg ja...éredems rakosgatni, de egy idő után már a seggemet rakosgatnám az ülésre.
Nekem még a gumik is gyáriak voltak(90évj) csak azért cseréltem mert elöregedtek és repedeztek.Mivel én nemockodom az öreg motoroktol+böven eléh hobbizni nekem tökéletesen megfelel.Amugy sokan huznak az évjáraton ugyhogy semmisem biztos....
Az én WR 250-em is patent volt 1 évig ütttem és semmi baja nem volt egy kuplungcsere kivételével. Aki megvette az nagyon jól járt vele, csak a futómű csapágyait kellett kicserélje. Én is csak azért nem újítottam fel, mert a futóműre, láncra, gumikra, el kellett volna csattintsak majd 100e forintot, és a blokkhoz még nem is nyúltam volna -mondjuk nem is kellett-
Ezt a pénzt inább beleölöm 1 fiatalabba...mint ahogyan tettem is
Nekem suli van Most kaptam 2 5-st Most megyek dupla tesire aztán otthon hengerfejtömítés /remélhetőleg/ és enduró
szewasztok...ma elmaradt a suli nekem fogászat miatt
Üdv."régit megveszed 350-ért és másnap ráköltesz 150- 200 ezret és van egy 15 éves lovad annyiból amiből egy újabbat is vehetnél" álltalában igaz a soktulajos szarokrá jó Magyar tulajokéra.Énis megnéztem sok blokk leharcolt-külsöre felujitott YZ-t.A végén azlett hogy vettem 1 frissen japánbol behozott öreg(1990)bontatlan blokkos 250est,párhonapot használtam majd megdugoztam.Ami gáz az öregeknél nemnagyon találni(itthon)idomot hozzá....A lényeg én nemcsesztem rá...
délbe lesz 1 orám... addig pangás
yessir.... mindenki meg van halva
ja és írjatok a topikba mert elmegyek és mindenkit megverek mint jay és néma bob!
jó reggelt!

megnéztem jó a jézé !
nekem volt tapasztalatom velük csak megerősíthetem , hogy jók!
bár régiek de ha veszel próbálj meg 96-tól venni mert ott még az előnyükre változtak .........
250 esekről beszéltem
állapotuk döntsön mikor veszed de nehéz szerintem nagyon jót találni
én most nem tudom az árakat de itt a környéken jó állapotú jézé 2002-es meg 2003 mas is cserélt gazdát mostanság 500-550 környékén
inkább picit hozzátennék a helyedbe /úgy is millerek vagytok/ vörösváron mindenki az!/ és egy ilyen újabbat is vehetsz mint a régit megveszed 350-ért és másnap ráköltesz 150- 200 ezret és van egy 15 éves lovad annyiból amiből egy újabbat is vehetnél és a korelőny nagyon sokat számít a régire rákölthetsz milliókat akkor is régi marad ........és 15 év alatt ezek a motorok olyat kapnak úgy elkopnak , hogy még a javításuk is sokszor kérdéses , hogy megéri -e ...meg ennyi idő alatt a sok amatőr gazdi olyanokat "javít" rajtuk ,hogy eláll a lélegzetem mikor idehozzák szerelni és meglátom a trükköket ....úgyhogy én csak azért írtam le , hogy ne érjen meglepetés és nézzél körül mielőtt vásárolsz ....és inkább előbb tegyél hozzá kis pénzt mert később hiába teszel hozzá nagyot
Köszönöm Főnök!
még nem de megnézem magának
mit mondott a motorkatalógus? vagy nem beszéltél vele?
70102