aha, hát nem tudom, meg kell nézni és kiderül hogy mennyire egy jolkinéző szarról van szó, úgyis csak akkor derül ki igazándiból. Babonából nem rakom be a kiszemeltet, na meg képről ugyse látni a hangját .
Én is néztem hogy 96tol külsöre nagy változás volt, gondolom a bele se maradt érintetlen....
egyébként én 25ösről beszélek....gondolom ott hatványozottan igaz, hogy sok a szétforgatt, baszott időbe dugotcserélni, ugyhogy olcsonmegbuhert szar.
Mindenesetre drukkoljatok hétvégén, hogy ne egy fos legyen....
Ez a pénz hozzátevős dolog meg ja...éredems rakosgatni, de egy idő után már a seggemet rakosgatnám az ülésre.
Nekem még a gumik is gyáriak voltak(90évj) csak azért cseréltem mert elöregedtek és repedeztek.Mivel én nemockodom az öreg motoroktol+böven eléh hobbizni nekem tökéletesen megfelel.Amugy sokan huznak az évjáraton ugyhogy semmisem biztos....
Az én WR 250-em is patent volt 1 évig ütttem és semmi baja nem volt egy kuplungcsere kivételével. Aki megvette az nagyon jól járt vele, csak a futómű csapágyait kellett kicserélje. Én is csak azért nem újítottam fel, mert a futóműre, láncra, gumikra, el kellett volna csattintsak majd 100e forintot, és a blokkhoz még nem is nyúltam volna -mondjuk nem is kellett-
Ezt a pénzt inább beleölöm 1 fiatalabba...mint ahogyan tettem is
Üdv."régit megveszed 350-ért és másnap ráköltesz 150- 200 ezret és van egy 15 éves lovad annyiból amiből egy újabbat is vehetnél" álltalában igaz a soktulajos szarokrá jó Magyar tulajokéra.Énis megnéztem sok blokk leharcolt-külsöre felujitott YZ-t.A végén azlett hogy vettem 1 frissen japánbol behozott öreg(1990)bontatlan blokkos 250est,párhonapot használtam majd megdugoztam.Ami gáz az öregeknél nemnagyon találni(itthon)idomot hozzá....A lényeg én nemcsesztem rá...
megnéztem jó a jézé !
nekem volt tapasztalatom velük csak megerősíthetem , hogy jók!
bár régiek de ha veszel próbálj meg 96-tól venni mert ott még az előnyükre változtak .........
250 esekről beszéltem
állapotuk döntsön mikor veszed de nehéz szerintem nagyon jót találni
én most nem tudom az árakat de itt a környéken jó állapotú jézé 2002-es meg 2003 mas is cserélt gazdát mostanság 500-550 környékén
inkább picit hozzátennék a helyedbe /úgy is millerek vagytok/ vörösváron mindenki az!/ és egy ilyen újabbat is vehetsz mint a régit megveszed 350-ért és másnap ráköltesz 150- 200 ezret és van egy 15 éves lovad annyiból amiből egy újabbat is vehetnél és a korelőny nagyon sokat számít a régire rákölthetsz milliókat akkor is régi marad ........és 15 év alatt ezek a motorok olyat kapnak úgy elkopnak , hogy még a javításuk is sokszor kérdéses , hogy megéri -e ...meg ennyi idő alatt a sok amatőr gazdi olyanokat "javít" rajtuk ,hogy eláll a lélegzetem mikor idehozzák szerelni és meglátom a trükköket ....úgyhogy én csak azért írtam le , hogy ne érjen meglepetés és nézzél körül mielőtt vásárolsz ....és inkább előbb tegyél hozzá kis pénzt mert később hiába teszel hozzá nagyot
ha minden igaz holnap kijutok itt a közelbe van egy kis pálya, és csinálok pár felvételt!
ELADÓ A QUADOM
e-amail cim: motoros-tomi@freemail.hu
msn : crossmt5@freemail.hu
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Én is néztem hogy 96tol külsöre nagy változás volt, gondolom a bele se maradt érintetlen....
egyébként én 25ösről beszélek....gondolom ott hatványozottan igaz, hogy sok a szétforgatt, baszott időbe dugotcserélni, ugyhogy olcsonmegbuhert szar.
Mindenesetre drukkoljatok hétvégén, hogy ne egy fos legyen....
Ez a pénz hozzátevős dolog meg ja...éredems rakosgatni, de egy idő után már a seggemet rakosgatnám az ülésre.
Ezt a pénzt inább beleölöm 1 fiatalabba...mint ahogyan tettem is
megnéztem jó a jézé !
nekem volt tapasztalatom velük csak megerősíthetem , hogy jók!
bár régiek de ha veszel próbálj meg 96-tól venni mert ott még az előnyükre változtak .........
250 esekről beszéltem
állapotuk döntsön mikor veszed de nehéz szerintem nagyon jót találni
én most nem tudom az árakat de itt a környéken jó állapotú jézé
inkább picit hozzátennék a helyedbe /úgy is millerek vagytok/ vörösváron mindenki az!/