Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerezzetek nekem endúrót(exc-wr): 2001-től, rendszámos, 400 vagy 450-est, 800.000huf-ig
és nem hátrány ha nagyon szép
akkor én is GRAT
jaja, jol megbüntettek
köszi
Grat itt is!
mekkora sz*rság, hogy csak az endurocross topik számozása ilyen fura
ez a bűntetés volt a verseny miatt ? (műmájerek ellen)
gratulálok ....
meg gomeznek is a vasakhoz !
csáóóóóóó
megvan a kx
itt egy pár kép
Cső.Az egyesületbe belépni nem egy túl egyszerű dolog.Márcsak azért sem mert a mindenkori tagok válasszák meg hogy kit vesznek be.
Ahoz viszont össze kell rántani az egész társaságot,ami színtén nem kis meló!.Aztán meg vannak feltételei a tagságnak(mind mentális,mind társasági jellegűek)
Amúgy mivel csolnoki vagy,nincs semmi nagyobb költsége a tagságnak.Csak az éves tagdíjat kell beégetni és kész!Márha tag vagy.
Amúgy én személyszerint minden helyi ridert szívesen látok a pályán.Ha pályán motoroznak a fiatalok,nem basztatnak minket sem a külömböző szervek és a hivatal.
Ma végre kint voltam motorozni(rendesen.nem kellett sietnem sehová,nem tartott fel senki) ilyen június óta nem fordult elő!
Natehát motoroztam egy jóót!Oda is vannak a szerveim.Holnap fogok nyöszörögni az tuti
De legalább zúztam egy jót

Na tiplizek zuhanyozni.
Szecsu a Fair-Play be ha jelentkezek akkor mit kell kifizetnem?
Mindjárt 70.000
szió ALL !
Szevasztok!
Szerintetek hengertalptömítést lehet venni külön, vagy csak szettet lehet egyben?
Elszakadt de más tömítés nem kell és nem lenne célszerű szettet venni.
Szasztok crossördögök
csőgáz
Azé kisfiam,hogy megnézd ha érdekel!Ha nem akkó nem nézed meg....Én nem kértelek meg rá,hogy nézegesd!
veszek énis egy 08-ast .....2012-ben
azt nemtudtam,hogy a kicsikbe is tettek
A 250-esekben is van
sztem akkor van a 250-esbe is.
mindegy nem igazán izgat annyi baja legyen
jóhogy nincs
most a 2008 crf450 be tettek először
őőő az lehet attólhogy hogy a segédváz el van ferdülve,vagy elestek vele és azért,vagy a felfogatásnál ki van kopva
a farokidom azmitől lehet ferde? lehet hogy a kipufftol deformálódik el?
enyémben nincs...ujabbakban nem tom