Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazzeg menté vóna kátéemmel... má itthonlenné.... 850 km.... egy kis dakarnak is elment vóna
repülővel alig egy óra

amúgy gratulálok tényleg férfimunka volt!

amúgy meg szewasztok skacok!
Jah es a szokas miatt megtisztulas meg a fax tudja mi elegettem a zoknimat amibe mar ugyis belekoltozott a bolha...Sajna nem trefalok de igy visszagondolva eleg nagy poen de akkor 3 napig sirni tudtam volna
Hazamenni gyalog mar snassz es unalmas lenne ezert kezenallva megyek
Nem semmi amit végig csináltál gratula. Irigyelek. Haza is gyalog jössz?
Nekem volt ugyan ilyen motorom 125-ös , de szerintem a 94-es már másképp néz ki.
Szevasztok gyermekeim....Leertem az oceanhoz mar nem vagyok se tetves se bolhas... Ha valaki nincs kepben az eddigi eletevel az jojjon el ide mert kurvara fogja tudni hogy mennyit er! Nem lettem mas ember de sokat dob az onbizalmamon( Eddig is nagy volt az arcom ezutan mar csak ezredesnek hivjatok ) De komolyan ez telleg fasza ferfimunka volt! Eredmenyem cca.850km 26 nap alatt minden egyes metere a labam altal lett megteve!
hát nekem aa gyerek azt mondta hogy 94 es de én meg 9 esnek azonosítottam be a bikepicson
Évjárat? 91-es?
Grat a mocchoz
Mikori?
nem is olyan rossz ez a GREEN POWER
hát ez nem volt pénz érte...
ingyéé vót
jó neked/nektek
grat hozzzá
aha ...egésznap nyomtuk
jaja
a szerelőm is akinek mutattam aazon a képen amin te láttad azt mondta hogy neki nem teccik és egy nagy raakás szar..és amikor odamentünk és élőbe meglátta tátva maradt a szája
áhh mondom ne viccelj már velem na mutasd hol van az én kawám mert ez túl szép ahoz hogy igaz legyen
és ami a legszebb 260 ezer volt
ejjha ez szebb sokkal mint amilyen képeket tegnap küldtél... grat
ti voltatok ma csapatni tatabányán?
persze
hazaértél szpály?
most adtunk el egy jó állaotú 520 ast ...........
csuma
köszi mindenkinek
jövőhétr mindenki ugy intézze a dolgait hogy monoron csapatás lessz ám
vagy itt nyáregyházán
a kettő közül valamelyiken csak gyetek minnél többen
69926