Jah es a szokas miatt megtisztulas meg a fax tudja mi elegettem a zoknimat amibe mar ugyis belekoltozott a bolha...Sajna nem trefalok de igy visszagondolva eleg nagy poen de akkor 3 napig sirni tudtam volna
Szevasztok gyermekeim....Leertem az oceanhoz mar nem vagyok se tetves se bolhas... Ha valaki nincs kepben az eddigi eletevel az jojjon el ide mert kurvara fogja tudni hogy mennyit er! Nem lettem mas ember de sokat dob az onbizalmamon( Eddig is nagy volt az arcom ezutan mar csak ezredesnek hivjatok ) De komolyan ez telleg fasza ferfimunka volt! Eredmenyem cca.850km 26 nap alatt minden egyes metere a labam altal lett megteve!
jaja
a szerelőm is akinek mutattam aazon a képen amin te láttad azt mondta hogy neki nem teccik és egy nagy raakás szar..és amikor odamentünk és élőbe meglátta tátva maradt a szája
áhh mondom ne viccelj már velem na mutasd hol van az én kawám mert ez túl szép ahoz hogy igaz legyen
és ami a legszebb 260 ezer volt
köszi mindenkinek
jövőhétr mindenki ugy intézze a dolgait hogy monoron csapatás lessz ám
vagy itt nyáregyházán
a kettő közül valamelyiken csak gyetek minnél többen
amúgy gratulálok tényleg férfimunka volt!
amúgy meg szewasztok skacok!
Mikori?
a szerelőm is akinek mutattam aazon a képen amin te láttad azt mondta hogy neki nem teccik és egy nagy raakás szar..és amikor odamentünk és élőbe meglátta tátva maradt a szája
áhh mondom ne viccelj már velem na mutasd hol van az én kawám mert ez túl szép ahoz hogy igaz legyen
és ami a legszebb 260 ezer volt
jövőhétr mindenki ugy intézze a dolgait hogy monoron csapatás lessz ám
vagy itt nyáregyházán
a kettő közül valamelyiken csak gyetek minnél többen