Én megfogadtam hogyha motorozok akkor nem iszok!
2en motoroztam az egyiken nem volt sisak nekimentek egy kisteherautónak akin nem volt sisak az meg is halt a 2. az kómába volt nem tudom meddig
Hát, ez érdekes, ez nekem is új. Pedig a sörben az a jó, hogy ha csak azt iszom, reggeltől estig vedelhetem és nem leszek eszméletlen. CSak hihetetlen jó kedvem kerekedik. Meg fárasztó endurózás közben is jól esik néha
Én se próbáltam ne értsétek félre
de a seduxen (vagy valamilyen gyógyszer) és sör az olyan kábultságot okoz hogy nem tudc magadról -- UNDORÍTÓ HOGY A SOK 14 ÉVES TALÁLJA KI EZEKET ÉS EGY NYUGIS HÉTVÉGÉN EZZEL B*SSZÁK El
Nem olyan családból származom... Egyébként van aki seduxenen él, van aki sörön. De például nem kávézom és sosem dohányoztam. Oszt amit ezen megspórolok, azt eliszom
2en motoroztam az egyiken nem volt sisak nekimentek egy kisteherautónak akin nem volt sisak az meg is halt a 2. az kómába volt nem tudom meddig
de a seduxen (vagy valamilyen gyógyszer) és sör az olyan kábultságot okoz hogy nem tudc magadról -- UNDORÍTÓ HOGY A SOK 14 ÉVES TALÁLJA KI EZEKET ÉS EGY NYUGIS HÉTVÉGÉN EZZEL B*SSZÁK El