Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is állandóan. Már írtam az illetékes elvtársnak
Ertéelen meg Szökéééés (kár hogy már végig néztem )
Én megfogadtam hogyha motorozok akkor nem iszok!
2en motoroztam az egyiken nem volt sisak nekimentek egy kisteherautónak akin nem volt sisak az meg is halt a 2. az kómába volt nem tudom meddig
húúúúúúúúúúú viasaton colombo kezdődik
vazze ledob ez a geci oldal
Hát, ez érdekes, ez nekem is új. Pedig a sörben az a jó, hogy ha csak azt iszom, reggeltől estig vedelhetem és nem leszek eszméletlen. CSak hihetetlen jó kedvem kerekedik. Meg fárasztó endurózás közben is jól esik néha
*olyannal találkozott
Ez így van mindenki ugat hogy a motorosok milyen hülyén mennek azt a többségük biciglizni sem tud vagy csak olyannal aki megy mint az ökör....
nemhogy motoroznának, bár ezek többsége motoron is hülye lenne(és csak mégjobban utálnák a motorosokat miattuk)
Én se próbáltam ne értsétek félre
de a seduxen (vagy valamilyen gyógyszer) és sör az olyan kábultságot okoz hogy nem tudc magadról -- UNDORÍTÓ HOGY A SOK 14 ÉVES TALÁLJA KI EZEKET ÉS EGY NYUGIS HÉTVÉGÉN EZZEL B*SSZÁK El
Azt sose próbáltam. Milyen?
az a legrosszab ha seduxen és sör együtt
Nem olyan családból származom... Egyébként van aki seduxenen él, van aki sörön. De például nem kávézom és sosem dohányoztam. Oszt amit ezen megspórolok, azt eliszom
aha
hát egyszer kért tőlem kelemenandris életképeket motorozásokról és aznap pont azt életfényképeztem le
Á, annyit nem bírna...
nem megsértődni !
Zozee az adatlapodon mi az hogy életképek?
sokat inna mint te
Szerinted milyen életbiztosítás lenne?
Mostmár értem Mester
Képzeljétek el, rájöttem, hogy túl soxor nézek a pohár fenekére. Mától mindezt a felére csökkentem. Beszereztem egy literes söröskorsót
Szewasztok! Pedig milyen király lenne a 900-as cross kategória
melyik jelet nem értetted ?